Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Kuda ide zapad?

 

 

U četvrtak 11. svibnja 2017. u Hotelu Plaža u Omišu održat će se tribina ”Kuda ide Zapad” i predstavljanje knjige Zorana Vukmana ”Bogoubojstvo Zapada”.
Susret s publikom i razgovor na temu o aktualnom duhovnom i egzistencijalnom trenutku naše civilizacije moderirat će poznati radijski voditelj Ivica Ursić. Tema je zapravo formulirana kao pitanje koje nas potiče na razmišljanje kuda i kamo ide današnji svijet visoko tehnološki razvijen a duhovno tako nesiguran, sociopolitički podijeljen, kaotičan, sa stalnom prijetnjom novih ratova i sukoba. Odgovor ipak ne treba tražiti u strahu nego u vjeri i nadi. Duh tradicije nije izgubljen, baština, ako se čuva, kadra je progovoriti i suvremenim jezikom. No kriza je ispod površine duboka i ne treba zatvarati oči da se Zapad drastično mijenja.

Što se događa sa Zapadom nakon “smrti Boga” i kada je uopće nastala i kako se razvila filozofija bogoubojstva? Tko su suvremeni bogoubojice i kako će zapadni svijet popuniti nastalu “metafizičku prazninu”? Knjiga „Bogoubojstvo Zapada“ otvara mnoga pitanja o sudbini naše civilizacije i traga za odgovorima – je li moguć suživot dviju potpuno različitih antropologija, tradicionalne kršćanske i nove rodne? Mijenja li rodna ideologija kao nova pseudoreligija svijest zapadnog čovjeka i čeka li nas veliki svjetonazorski unutarcivilizacijski rat?

Od Nietzscheova “ubermenscha” do današnjeg transvestita, Zapad je prošao put duhovne deevolucije, živimo u vremenima promjene tradicionalne antropologije i pokušaja redefiniranja same Knjige Postanka. Autor kritički analizira gender ideologiju kao novi sustav vjerovanja i novu pseudoreligiju, koja dramatično utječe na promjenu načina života i svijesti modernoga čovjeka. Gdje je izlaz i kako se postaviti kao kršćanin u svijetu velikih i dramatičnih promjena, doznajte na tribini.

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 601 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2