Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Molitve protiv DEPRESIJE
Razne molitve

 

molitva depresija

 

MOLITVA PROTIV DEPRESIJE

 

Gospodine Isuse, klanjam ti se. Priznajem Gospodine, da se ponekad osjećam tako depresivno te nisam u stanju moliti. Molim te, izvedi me iz te tamnice. Zahvaljujem ti na Tvojoj oslobađajućoj moći i u tvoje moćno ime odbacujem od sebe zli duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, oholosti, nasilja, krivnje, nepraštanja i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Sve to odbacujem u ime Isusovo. Amen.

 

Gospodine, prekini lanac koji me drži okovanim. Isuse, vrati se sa mnom do trenutka kada me napala ova depresija i oslobodi me u korijenu od ovoga zla. Izliječi sva bolna sjećanja. Ispuni me svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Gospodine Isuse, neka me preplavi tvoja rijeka radosti. Ljubim te Isuse i slavim. Pomozi mi da se prisjetim svega za što ti trebam zahvaliti. Gospodine pomozi mi da Ti se približim i dotaknem Te. Neka moj pogled bude usmjeren na Tebe a ne na probleme. Hvala Ti, Gospodine, što me vodiš u život. Amen.

 

"I pristupit ću Božjem žrtveniku, Bogu, radosti svojoj. Harfom ću slaviti Tebe, Bože, o Bože moj! Što si mi, dušo, klonula i što jecaš u meni? U Boga se uzdaj, jer opet ću ga slaviti, spasenje svoje, Boga svog!" (Ps 43) 

 

Ljubljeni Gospodine, ponekad se osjećam tako depresivno da nisam u stanju moliti. Molim Te, oslobodi me iz ovog zatvora.

Zahvaljujem ti, Gospodine, na Tvojoj oslobađajućoj moći i u Isusovo moćno ime odbacujem od sebe zli duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja, i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Sve ovo skupljam i odbacujem u ime Isusovo. Gospodine, prekini lance koji me drže okovanim.

 

Isuse, vrati se sa mnom do trenutka kada me napala ova depresija i oslobodi me u korjenu ovoga zla. Izliječi sva bolna sjećanja. Ispuni me svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Gospodine Isuse, neka me preplavi rijeka radosti. Ja te ljubim, Isuse. Slavim Te. Pomozi mi da se prisjetim svega za što ti trebam zahvaliti. Gospodine pomozi mi da Ti se približim i dotaknem Te. Usmjeri moj pogled na Tebe, a ne na probleme. Hvala Ti, Gospodine, što me vodiš u život.To te molim u Isusovo ime. Amen.

 

 

 

 

MOŽDA VAS JOŠ ZANIMAJU SLJEDEĆE MOLITVE ILI TEME:

 

 

 

Lajk za nas M

 

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Molitva blagoslova

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 182 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorske poruke

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2