Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Molitve protiv DEPRESIJE
Razne molitve

 

molitva depresija

 

MOLITVA PROTIV DEPRESIJE

 Gospodine Isuse, klanjam ti se. Priznajem Gospodine, da se ponekad osjećam tako depresivno te nisam u stanju moliti. Molim te, izvedi me iz te tamnice. Zahvaljujem ti na Tvojoj oslobađajućoj moći i u tvoje moćno ime odbacujem od sebe zli duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, oholosti, nasilja, krivnje, nepraštanja i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Sve to odbacujem u ime Isusovo. Amen.

 

Gospodine, prekini lanac koji me drži okovanim. Isuse, vrati se sa mnom do trenutka kada me napala ova depresija i oslobodi me u korijenu od ovoga zla. Izliječi sva bolna sjećanja. Ispuni me svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Gospodine Isuse, neka me preplavi tvoja rijeka radosti. Ljubim te Isuse i slavim. Pomozi mi da se prisjetim svega za što ti trebam zahvaliti. Gospodine pomozi mi da Ti se približim i dotaknem Te. Neka moj pogled bude usmjeren na Tebe a ne na probleme. Hvala Ti, Gospodine, što me vodiš u život. Amen.

 

"I pristupit ću Božjem žrtveniku, Bogu, radosti svojoj. Harfom ću slaviti Tebe, Bože, o Bože moj! Što si mi, dušo, klonula i što jecaš u meni? U Boga se uzdaj, jer opet ću ga slaviti, spasenje svoje, Boga svog!" (Ps 43) 

 

Ljubljeni Gospodine, ponekad se osjećam tako depresivno da nisam u stanju moliti. Molim Te, oslobodi me iz ovog zatvora.

Zahvaljujem ti, Gospodine, na Tvojoj oslobađajućoj moći i u Isusovo moćno ime odbacujem od sebe zli duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja, i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Sve ovo skupljam i odbacujem u ime Isusovo. Gospodine, prekini lance koji me drže okovanim.

 

Isuse, vrati se sa mnom do trenutka kada me napala ova depresija i oslobodi me u korjenu ovoga zla. Izliječi sva bolna sjećanja. Ispuni me svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Gospodine Isuse, neka me preplavi rijeka radosti. Ja te ljubim, Isuse. Slavim Te. Pomozi mi da se prisjetim svega za što ti trebam zahvaliti. Gospodine pomozi mi da Ti se približim i dotaknem Te. Usmjeri moj pogled na Tebe, a ne na probleme. Hvala Ti, Gospodine, što me vodiš u život.To te molim u Isusovo ime. Amen.

 

 

Molitva sv. Anti kada smo u depresivnom stanju

 

“Sveti Ante, ponekad se osjećam tako depresivno da nisam u stanju moliti. Molim te, oslobodi moju dušu iz ovog zatvora. Zahvaljujem ti na tvojoj oslobađajućoj moći i u Isusovo ime želim odbaciti od sebe zao duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Zazovi Gospodina da prekine lance koji me drže okovanim. Neka me Gospodin oslobodi ovoga zla, izliječi sva bolna sjećanja, ispuni svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Pomozi mi, sveti Ante, da se približim i dotaknem Gospodina. Hvala ti, sveti Ante, što slušaš moje molbe i vodiš me kroz život. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.”

 

 

(Ovu je molitvu ispod kao privatni egzorcizam, molio svakog jutra i večeri, i preporučivao drugima, bl. Alojzije Stepinac, posebno župnicima, poglavarima zajednica, i...s blagoslovljenim križem ruci i živom vjerom) (Danas je u ovoj eshalaciji zla, nadasve aktualna).

+ U ime Boga Oca,
+ U ime Boga Sina,
+ U ime Boga Duha Svetoga,
+ U IME Isusa Krista Jedinoga Gospodara i Spasitelja našega,
+ U ime Preblažene Djevice Marije Njegove i naše Majke: zapovijedam ti, Sotono, i svaki oholi lakomi i bludni duše, duše srdžbe, mržnje i svake zle volje; duše tjeskobe, straha, malodušnosti i očaja; panike i manipulcije, duše laži, prijevare, zavisti i ljubomore i svakog drugog zla, da odstupiš od mene ( od ove kuće, stana, od moje obitelji, od ovog skupa, od ove zajednice, od moje župe, od moje biskupije, od moga naroda, od te i te (ime osobe) osobe, od cijeloga svijeta itd...) I dadeš mjesto Duhu Svetom Utješitelju!
(te križajući s Križem + na sve četiri strane);
EVO KRIŽA GOSPODNJEGA, BJEŽITE STRANKE PROTIVNIKOVE, POBIJEDIO JE LAV IZ PLEMENA JUDINA, KORIJEN DAVIDOV, ALELUJA!
( I poljubi Križ!) 

 

 

MOŽDA VAS JOŠ ZANIMAJU SLJEDEĆE MOLITVE ILI TEME:

 

 

 

Lajk za nas M

 

 

 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 412 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Međugorje

Gospine poruke

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2