Božansko Milosrđe

Krunica SRCU ISUSOVU

Rastimo u Gospodinu

MOLITVE

Baner Molitve

 poboznosti banerdevetnice BANER

LITANIJE BANER

Duhu Svetom - BANER

 zastitna molitva

 baner za oslobodjenje 3

 

Isus u ❤

banner euharistija 4Međunarodni seminar za bračne parove u Međugorju
Medjugorje

 

 

 

18. MEĐUNARODNI SEMINAR ZA BRAČNE PAROVE

Sedamnaesti međunarodni seminar  za bračne parove održat će se

u Međugorju  od  08. do 11. studenoga  2017. godine.

 

"Da ljubav vaša sve više raste" (Fil 1, 9)

U Gospinoj školi

 

 

 

Program:

 

 

Srijeda , 8. studenoga 2017.

14.00 Registracija sudionika  

16.00 Uvod u seminar  

17.00 Večernji molitveni program u crkvi

 

 

Četvrtak, 9. studenoga 2017. 

9.00 Jutarnja molitva 

9.30 Predavanje, razgovor 

14.00 Molitva na Križevcu 

17.00 Večernji molitveni program u crkvi

 

 

Petak, 10. studenoga 2017. 

7.00 Molitva na Brdu ukazanja 

9.30 Predavanje, razgovor 

12.00 Klanjanje Presvetom oltarskom sakramentu u tišini 

15.00 Predavanje, razgovor 

Priprava za ispovijed 

17.00 Večernji molitveni program u crkvi

 

 

Subota, 11. studenoga 2017. 

9.00 Jutarnja molitva 

9. 30 Predavanje, razgovor 

11.00 Iskustva sudionika 

12.00 Završna sv. misa 

 

Predavači na seminaru su: fra Marinko Škota i p. Mijo Nikić 

Fra Marinko Šakota rođen je u Čitluku 1968. godine Osnovnu školu pohađao u Čitluku kao i prvi razred Srednje škole. Tada je izabrao Franjevački poziv pa se uputio u Franjevačko sjemenište u Visoko. Tu je završio 2. razred gimnazije, a ostala dva u Isusovačkoj gimnaziji u Dubrovniku gdje je i maturirao. Franjevački habit je obukao 15. srpnja 1987. na Humcu, gdje je proveo godinu dana Novicijata. Studij filozofije i teologije započeo je u Sarajevu na Franjevačkoj teologiji (1989. – 1990.), nastavio u Zagrebu na Isusovačkom učilištu (1990. -1992.), a završio u Fuldi, Njemačka 1995., gdje je i diplomirao. Vječne zavjete položio je u Širokom Brijegu 1993. godine. Za đakona je zaređen u Zagrebu 1996., a za svećenika u Frohnleitenu 1996. godine. Prva služba bio je Franjevački samostan u Innsbrucku gdje je kao ispomoć proveo godinu dana, zatim kao duhovni pomoćnik u Frohnleitenu, te kao kapelan u Augsburgu . U Mostaru je bio kapelan tri godine, a zatim župnik u Gradnićima sedam godina. Od rujna 2010. je na službi u Međugorju kao kapelan, a od 2013. župnik župe Međugorje.

 

P. Mijo Nikić - svećenik iz Družbe Isusove, rođen 1953. u Gornjem Zoviku (BiH). Potječe iz brojne obitelji koja je imala 12 djece. Završio studij filozofije i teologije u Zagrebu kod isusovaca. Magistrirao iz dubinske psihologije na Papinskom sveučilištu Gregoriana u Rimu. 2002. godine obranio je doktorsku disertaciju na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu: "Slika Boga u novim religijskim pokretima». Od 1992. godine predaje psihologiju, psihologiju religije i povijest religija na Filozofskom fakultetu Družbe Isusove u Zagrebu. Na teološkom institutu DI (studij teologije) predaje sakramente pomirenja i bolesničkog pomazanja, mariologiju i eshatologiju. Objavio je više članaka u raznim časopisima. Sudjeluje na domaćim i međunarodnim simpozijima. Urednik je više zbornika: Novi religiozni pokreti (1997); Reinkarnacija i/ili uskrsnuće (1998); Vjera i zdravlje (2007); Bolest i zdravlje u religijama (2011); . Objavio je knjige: Slika Boga u vjerskim sljedbama i novim religijskim pokretima (2003); Psihologija obitelji (2004); Očima psihologa teologa (2015); Biblijska psihoterapija (2015); Kako vjerom nadvladati strah (2005); Krive i prave slike Boga (2011). Održava duhovne vježbe za svećenike, časne sestre, obitelji i psihološko-duhovne seminare za pravnike, menadžere i ostale o ulozi duhovnosti u upravljanju stresom. Predsjednik je Zaklade biskup Josip Lang koja se brine za stare i siromašne osobe. Bio je član Međunarodne Papine Komisije za ispitivanje fenomena u Međugorju kao ekspert za psihologiju.

  

Seminar će se održati u dvorani iza crkve. Prilog za troškove seminara 40 € za jedan bračni par. Prijave možete izvršiti putem e-maila: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it (za Mariju Dugandžić). Broj sudionika je ograničen zbog prostora, stoga vas molimo da svoje prijave izvršite što prije. Isto tako molimo sve bračne parove, sudionike seminara da sami osiguraju smještaj u Međugorju. 

Zbog organizacije seminara, i vaše sigurnosti, molimo vas da se smatrate registrirani za seminar tek nakon što dobijete potvrdan odgovor. Ako odgovor niste dobili, to znači da nismo dobili vašu prijavu i da niste registrirani, jer ste vaš e - mail uputili na krivu adresu ili imate virus pa se pošta automatski blokira. Stoga se možete smatrati registrirani za seminar tek nakon što ste primili potvrdan odgovor.

 

Izvor: medjugorje.hr.

        

        

 
 

UŽIVO - Klanjanje

Put Križa

Propovjedi, Kateheze,...

papa Frano.PNG

Dr. sc. fra Ivo Pavić

Baner fra Ivo Pavić

fra Petar Ljubičić

fra petar

FRA ANTE VUČKOVIĆ

don Damir Stojić

Baner Damir Stojić 3

Vlč. Silvio Španjić

fra Velimir Bavrka

Baner-Velimir-

Pater Arek Krasicki

baner - pater Arek

Ivica Ursić

baner - Ivica Ursić

MIJO BARADA

Josip Lončar

Baner Josip Loncar

Dr. med. Antun Lisec

Dr. Antun Lisec

Temeljna ispovijed

Pomirenje s Bogom-002

Intervju s biskupom Franjom Komaricom

Trenutno na stranici

We have 427 guests online

Facebook stranica

facebook stranica 6

Budite s nama i na Facebooku 

Izdvajamo

Baner zanimljive teme

Baner svjedocanstvo 2

Baner zamke zloga -

pomirenje s Bogom 2

pitajte svecenika

banner euharistija 4

 primjeri 2