.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

Moramo jako paziti kakve riječi izgovaramo jer u našim riječima krije se snaga života i smrti! Riječi, dakle, imaju ogromnu snagu! Riječima možemo BLAGOSLIVLJATI, a možemo i PROKLINJATI. Ako blagoslivljamo, oko sebe gradimo atmosferu blagoslova i uspjeha. Ako proklinjemo, gradimo atmosferu propasti i prokletstva. Poništite ružne riječi svoje,svojih roditelja, djeteta, muža, “prijatelja “… jer ne možemo imati napredak u punom smislu :,….

 

Molimo ovako :
“Povlačim sve negativne riječi koje sam izrekao o tebi ( protiv bilo koje osobe ) ponistavam ih u Isusovo Ime ii zamjenjujem ih riječima blagoslova. Možemo sami moliti isto za sve ljude, za svakog čovjeka kojem  smo ružno rekli , a osobe koje su nas povrijedile, nađite načina i zamolite ih da mole za vas istu molitvu !  Velika je Milost u ovome da “skinete ” duhovnu negativnost i posljedice eventualne kletve sa sebe od drugih… Ako i niste blizu osoba…, molite i do njih će u duhu doći molitva poništenja i vi ćete biti slobodni.

Nadalje molimo ovako :
“Povlačim sve negativne riječi koje je osoba ( ili netko ) izrekla protiv mene i poništavam ih u Isusovo Ime i zamjenjujem ih riječima blagoslova . ( …ulazim u Abrahamov Blagoslov koga je Bog blagoslovio u svemu)!

Poništite, ako ste katkad u ljutnji govorili ružne stvari sebi ili o sebi …da biste zadobili duhovnu slobodu od negativnosti i prokletstva !!! Ako ste samo nekada rekli : Neka mi bude, “zaslužila sam to ” ili slično…izrekli ste prokletstvo sebi !!!

Advertisements

 

 

MOŽDA VAS JOŠ ZANIMAJU SLJEDEĆE MOLITVE ILI TEME:

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*