.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Gisella Carda (ukazanja u Trevinganu, Italia) Navodna Marijanska ukazanja u Trevignano Romanu u Italiji, Giselli Cardi, relativno su nova. Započela su 2016. godine nakon njezinog posjeta Međugorju i kupnje Gospinog kipa, iz kojega je nakon toga počela plakati krv.

Ukazanja su već bila predmetom talijanske nacionalne TV emisije tijekom koje se vidjelica ponašala nevjerojatno smireno, suočena s gorljivim kritikama panelista u studiju prema njoj i njene dvije knjige.”Nihil Obstat” je odobren od strane nadbiskupa za poljski prijevod druge knjige In Cammino con Maria (“Na putu s Marijom”) koju je objavio Edizioni Segno, a koja sadrži priču o ukazanjima i pripadajuće poruke do 2018. godine.

I dok takav strani “nihil obstat” sam po sebi ne predstavlja biskupijsko odobravanje o ukazanjima, on sigurno nije beznačajan. Čini se da je lokalni biskup Civita Castellana tiho podržavao Gisella Cardu, dajući joj pristup kapeli za prliv oduševljenih posjetitelja koji su se počeli okupljati u Cardinoj kući da mole, jednom kada su se počele širiti vijesti o ukazanjima.Nekoliko je glavnih razloga za fokusiranje na Trevignano Romano kao potencijalno važan i čvrst proročki izvor.

Prvo, sadržaj Gisellinih poruka snažno konvergira s “proročkim konsenzusom” koji zastupaju drugi suvremeni izvori, bez naznaka njezine svijesti o njihovom postojanju (Luz de Maria de Bonilla, Pedro Regis, fra Michel Rodrigue, fra Adam Skwarczynski , dnevnici Bruna Cornacchiola …).

Advertisements

Drugo, čini se da je ispunjeno nekoliko otvorenih proročkih poruka: osobito u rujnu 2019. godine nalazimo zahtjev da se molimo za Kinu kao izvor novih bolesti koje se prenose zrakom.

Treće, poruke su često popraćene vidljivim pojavama, fotografskim dokazima koji su pronađeni u “In Cammino con Maria”, a koji ne mogu biti plod subjektivne mašte, napose prisutnosti stigmi na Giselleinom tijelu i pojave križeva ili vjerskih tekstova u krvi na rukama Giselle.

Pogledajte slike snimljene s njezine web stranice ukazanja https://www.lareginadelrosario.com/, na kojima su pisali Siate testimoni (“budite svjedoci”), Abbiate fede (“vjerujte”), Maria santissima (“Marija najsvetija”), Popolo mio (“Moji ljudi) i Amore (” Ljubav “). To bi, naravno, moglo biti prijevara ili čak demonsko uplitanje, kao što bi mogao biti i plač kipa Djevice i slika Isusa u kući Giselle i njenog supruga Giannija.
Međutim, ideja da bi pali anđeli mogli biti u izvoru poruka izgleda krajnje malo vjerovatno s obzirom na njihov teološki sadržaj i nagovještavanje svetosti.

Po danom znanju kroz svjedočanstva egzorcista o tome kako se pali anđeli gnušaju i plaše Marije do te mjere da je ne žele imenovati, šanse da bi neko od njih mogao spontano potaknuti proizvodnju riječi „Marija najsvetija“ („Maria santissima“) u krvi na vidiočevom tijelu činilo bi se ravna nuli.

Kako god, Giseliinee stigme, njezine “hemografske” krvne slike ili krvavi kipovi sami po sebi ne bi se trebali smatrati naznakama svetosti vizionara toliko da joj se dadne “carte blanche” za sve buduće aktivnosti. No ipak, postoje dodatni video dokazi o solarnim pojavama u prisustvu više svjedoka tijekom molitve na mjestu ukazanja, slični fenomenima „Plesačkog sunca“ u Fatimi 1917. godine ili svjedočenja pape Pija XII u Vatikanskim vrtovima neposredno prije proglašenja dogme o Uznesenju 1950. Ti fenomeni, kad se čini da se sunce okreće, treperi ili se pretvara u Euharistijsku hostiju,su zabilježene (iako nesavršeno) kamerom, te također očito nisu samo plod kolektivne halucinacije.

Kliknite ovdje da biste pogledali video čuda sunca (Trevignano Romano – 17. septembar 2019. – Miracolo del sole / „Trevignano Romano – 17. rujna 2019. – Čudo sunca.“)https://www.youtube.com/watch?v=OInzpsUGah8

Kliknite ovdje da biste vidjeli Gisellu, njenog supruga Giannia i svećenika, svjedočeći čudu sunca na javnom okupljanju jednog od Gisellinih ukazanja Djevice Marije. (Trevignano Romano miracolo del sole 3 gennaio 2020 / „Čudo sunca Trevignano Romano, 3. siječnja 2020.“) https://www.youtube.com/watch?v=P4SRDs_M6IE

Poznavanje povijesti marijanskih ukazanja sugerira da se ta čuda trebaju smatrati potvrdom autentičnosti nebeskih komunikacija. Ili ih bar uzeti ozbiljno u obzir i istražiti što se trenutno i radi.


Podijelite ovo s prijateljima!