.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

+++ Zazivam na sebe, sve svoje i na sva ogrožena mjesta i osobe kao i na sve gasitelje Krv Jaganjca Božjega koji čisti grijehe svijeta, da mene i sve njih očisti od svih naših grijeha i da nas čuva od svakoga utjecaja zla i zloga.

 

 

Sveti Bože, svemogući i milosrdni Oče

 

Po zagovoru i patnjama bezgrešnog srca Marijina, predajem u ruke Tvog Božanskog Milosrđa ovaj požar u okolici Splita, sve Požare u Dalmaciji, sve požare i zbog njih ugrožene ljude i njihovu imovinu ovdje i u cijelom svijetu.

 

Predajem Ti sve događaje vezane uz ove požare kao i vatrogasce i ostale gasitelje, njihovu opremu, aute, kanadere, crijeva, izvore vode, hidrante, dim, zemlju, stabla, tavu, vatru, buru, vjetar, kuće, zgrade, ceste, vode, imovinu, životinje,….

Advertisements

 

Prikazujem i predajem Ti sve njihove napore gašenja, sve strahove, sve njihove situacije boli i patnje i povezujem sa životom i patnjama i zaslugama našega Otkupitelja, Gospodina Isusa Krista po kojem Te molim za milost brzog gašenja požara, oslobođenja od svake vatre i vjetra koji je raznosi, molim Te za svako oslobođenje od lošeg učinka dima i otrovnih plinova.

 

A sada molim u Presveto Ime Isusovo i po Presvetim Ranama Isusovim, po Prolivenoj Krvi i Zaslugama svetog Križa, smrti i uskrsnuća Gospodina našega Isusa Krista, ZAPOVJEDAM U IME ISUSOVO ovoj i svakoj vatri, ovom i svakom požaru ovdje i po cijelom svijetu, koje djeluje bez kontrole, kao i vjetru koji ga raznosi da se odmah ugasi i utihne, a duhu požara zapovijedam u Ime Isusovo da ide pod Križ Isusov gdje je pobijeđen te da tamo vječno ostane.

 

Neka u presveto ime Isusovo, Sveti Mihael Arhanđeo sa svojom vojskom Arhanđelima i ostalih Božjih Anđela preuzme kontrolu i vlast nada mnom, mojim narodom, nad ovom situacijom vezano za ovaj i svaki požar u svijetu.

 

Amen +++

 

Sveti i milosrdni Bože na svemu Ti hvala i slava po bezgrešnom srcu Marijinu. Amen

 

Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, kako bijaše,…. Amen +++

 

Foto: Shutterstock

 


Podijelite ovo s prijateljima!