.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

“Samo molitvom i postom mogu se zaustaviti i ratovi” (2001. 2002 i 2021)

Tri puta Gospa u Međugorju poziva na molitvu i post. Te su riječi ostale zapisane u porukama koje Gospa neumorno upućuje svima nama ili, kako kaže, “cijelom svijetu”. Sada je odjednom cijeli svijet u velikoj krizi: napadnut je virusom koji može izazvati teža oboljenja sa smrtonosnim ishodom. Cijeli se svijet podignuo, traži rješenje, pokušava obuzdati virus, ali stopostotnoga rješenja još uvijek nema. Cijeli je svijet u nemiru.

Od samoga početka ukazanja Gospa u Međugorju sebe naziva “Kraljicom mira” jer je znala da će svijetom zavladati strah, panika, tjeskoba, bolesti, nemir, smrt, … 

Triput je ponovila jednu vrlo važnu poruku za nas, za čovječanstvo: “Obratite se i vratite se Bogu i molitvi”. Majka zna što će se dogoditi, kakva vremena dolaze. Ona nas je prije četrdeset godina počela pripremati ovim riječima: “Dajem vam oružje protiv vašega Golijata – evo vaših pet kamenova:

Advertisements

  1. Euharistija
  2. Krunica (svaki dan moliti srcem)
  3. Biblija – Božja riječ (svaki dan odvojiti vrijeme za Božju riječ)
  4. Post (srijedom i petkom o kruhu i vodi)
  5. Mjesečna ispovijed“

Posebno je isticala molitvu krunice. U jednoj poruci je kazala: “Neka vam krunica uvijek bude u rukama kao znak sotoni da vi meni pripadate.” Ili: ”Molite krunicu svaki dan i neka vam ona bude obveza.” Znala je da je krunica oružje koje nas može obraniti, zato ju je i preporučivala.

U veljači 2021. godine Gospa ponavlja treći put jednu poruku koja glasi: “Ponavljam vam, dječice, da se molitvom i postom i ratovi mogu suzbiti.” Ponavlja ju zato što smo, očigledno, zaboravili ono što je prije govorila. Zar Majka nije dovoljno kazala, zar trebamo još čekati? Zar ćemo biti samo promatrači? Zar ne ćemo poduzeti ništa protiv zla koje nas je snašlo? Zar ćemo bez borbe predati sebe i svoje najbliže? Ili ćemo uzeti oružje u ruke i boriti se protiv ove pošasti što napada mnoge!?

Mladi i stari, uzmimo svi krunicu u ruke i vjerujmo Majci kad nam kaže da se molitvom i postom mogu ratovi suzbiti. Nemojmo više čekati, kukati i jadikovati, nego počnimo MOLITI KRUNICU I POSTITI srijedom i petkom o kruhu i vodi kako majka traži od nas.

.

OTVORITE OBRAZAC I POPUNITE SVOJ TERMIN ZA MOLITVU KRUNICE

.


Podijelite ovo s prijateljima!