.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Isuse, utječem se i posvećujem se Tvojemu Presvetom Srcu iz kojeg su potekli potoci milosti i milosrđa.
Neka krv i voda koja je potekla iz tvoga boka operu mene od grijeha, zaštiti i osnaži u Duhu Svetom.
Sve što je bolesno u meni neka sada po Tvojoj milosti ozdravi da budem slobodan od svega, da bih Tebe Milosrdni Bože stavio na prvo mjestu u svome životu.

Molim za milost da Te uvijek i pred svima priznam Bogom i Gospodinom i da svoju vjeru djelima i životom svjedočim u širenju Tvojega Kraljevstva.

Isuse stavljam sebe i svoje srce u Tvoje probodeno srce, da moje srce bude ozdravljeno i oslobođeno po srcu Tvome. Amen

MOLITVA O KRVI I VODO 33 PUTA

Advertisements

Uvodna molitva:
Milosrdni Isuse, u času Tvoje smrti za nas na križu klanjamo Ti se, slavimo Te i molimo: Obujmi svojim neizmjernim milosrđem čitav svijet, a naročito jadne grešnike i umiruće. Amen.

 Na 33 zrna se ponavlja molitva:
O Krvi i Vodo, što potekoste iz Srca Isusova kao izvor Milosrđa za nas, uzdam se u Tebe.

Na kraju: Sveta Faustino, moli za nas!

– Ovu je molitvu po Isusovoj želji molila sv. Faustina, a zapisna je u Dnevniku br. 341: „ Stoga želim da se ova slika svečano blagoslovi i javno štuje prve nedjelje poslije Uskrsa, da to upozna svaka duša. Obavi devetnicu za sv. Oca. Ona neka se sastoji od 33 dijela, to znači tako često ponavljati molitvu milosrđa, koju sam te naučio.“ U br. 187. Isus govori:“…Molitva je : O Krvi i Vodo, što potekoste iz Srca isusova kao izvor Milosrđa za nas, uzdam se u Tebe.“


Podijelite ovo s prijateljima!