.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

Danas sveta Crkva, skupa s prorokom Izaijom, govori svima nama: Da, puče kršćanski, ne plači više zbog tvojih grijeha. Gospodin je čuo plač tvoj i smilovao ti se. Evo Gospodin ti daje Mariju za majku koja će te utješiti. Ona će obrisati suze s očiju tvojih i skinuti sramotu s lica tvoga. 

Osobna posveta Bezgrješnome srcu BDM

 Presveta Djevice Marijo, Majko i Kraljice moja, tvojem Bezgrešnome Srcu posvećujem i predajem cijelo svoje biće: svoje misli, riječi i djela; svoj duh, dušu i tijelo.
Raspolaži sa mnom i sa svime što mi pripada, sada i u vječnosti, na hvalu i slavu Presvetoga Trojstva, za posvećenje Crkve i spasenje svega svijeta.
Bezgrešna moja Majko, pomozi mi živjeti dostojno mojega krsnoga posvećenja da neopozivo pripadam svojemu Otkupitelju.
Daj da poput Tebe slušam poticaje Duha Svetoga!
Neka se u meni i po meni uvijek i u svemu ispunja volja Božja!

Amen

Advertisements

(S dopuštenjem crkvenih vlasti 1983. godine)

ll MOLITVA MARIJI

 O Marijo, bez grijeha začeta, moli za nas koji se tebi utječemo.
I za sve one koji se tebi ne utječu, a osobito za neprijatelje svete Crkve. I za sve one koje tebi danas preporučujem: (dodati imena osoba).

Pomolimo se: Bože, koji si po Bezgrešnom začeću Djevice pripravio dostojan stan svojemu Sinu, molimo te, da ti koji si nju radi predviđene smrti svojega Sina očuvao od svake ljage, dadeš i nama da po njezinu zagovoru očišćeni k tebi dođemo. Po Kristu Gospodinu našem. O. Amen.

Blažena Djevica Marija ukazala se u Fatimi, u Portugalu, 1917. godine i između ostalog poručila da Isus želi da se ustanovi pobožnost Njenom Prečistom Srcu. Ako još niste svakako obavite ovu pobožnost.

Posveta Njenom Bezgrešnom Srcu toliko je važna da je Gospa poručila da je to jedno od dva posljednja oružja za spasenje svijeta!

Sestra Lucija je rekla sljedeće:

„Ona (Gospa op.a) je rekla meni i mojim rođacima da je Gospodin odlučio dati svijetu dva posljednja sredstva (lijeka) protiv zla, a to su sveta Krunica i pobožnost Bezgrješnom Srcu Marijinu!
Ovo su dva posljednja moguća lijeka što znači da neće biti drugih!“

Zato, ako želiš taj lijek, to sredstvo pobjede, posveti se sada, i obnavljaj ovu posvetu Njezinom Bezgrešnom Srcu svaki dan. Tada ćeš moći iz Njezina srca slijediti Krista, onako kako On to uistinu želi – do trijumfa!

 

POSVETA OBITELJI I OBITELJSKOG DOMA BEZGREŠNOM SRCU MRIJINU


Podijelite ovo s prijateljima!