.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Isus lazarSnagom Imena Isusova i svoga krsnog dostojanstva djeteta Božjeg, odričem se bilo kakve osobne posvete Sotoni, ili tuđe posvete moga imena Sotoni. Proglašavam da je moje ime upisano u Jaganjčevu Knjigu Života.

Odričem se bilo kakvog čina ili ceremonije u kojoj sam mogao biti predan Sotoni. Odričem se svih sotonskih posveta, ugovora, saveza ili predanja Sotoni, bilo da sam ih osobno učinio/la, ili su mi drugi učinili. Proglašavam da sam Kristov zaručnik/ca i sudionik Novog Saveza na Križu, zapečaćenog Njegovom predragocjenom Krvlju.

 

U Isusovo Ime odričem se i odbacujem od sebe sve sotonske posvete i prokletstva, bilo da sam ih osobno učinio, ili netko drugi protiv mene. (Ovdje zastanite i odrecite se svakog ugovora, posvete ili nametnutog saveza).

Neka je sada sve poništeno u Ime Isusa Krista i po njegovoj predragocjenoj Krvi. Vjerujem u Isusa Krista i u njegovu Krv prolivenu za mene na križu. Molim Duha Svetoga da me vodi i da me prati zagovor Blažene Djevice Marije, svih svetaca i anđela Božjih.

Advertisements

 

Odričem se svih sotonskih čuvara i zastupničkih roditelja ako su mi dodijeljeni od sotonista ili magičara. Odričem se svih sotonskih krštenja, rituala i učenja. Odričem se svih duhova koji su vezani za mene putem praznovjernih čina. Sveti Mihaele Arkanđele, sve ih odagnaj od mene i zaštiti me predragocjenom Krvlju Kristovom. Izjavljujem da sam kršten/a u Ime Presvetoga Trojstva i da potpuno pripadam: Bogu Ocu, Bogu Sinu i Bogu Duhu Svetom.

U Isusovo Ime odbacujem od sebe i odričem se svih demona i srodnih duhova koje je Sotona, ili njegove sluge, vezao uz bilo koji dio mene. Odbijam sve neprijateljske duhovne vodiče i prijevarne duhove.

Proglašavam Boga svojim Nebeskim Ocem i Svetoga Duha svojim vođom. Duhom Svetim ja sam zapečaćen/a za dan moga otkupljenja. Prihvaćam jedino Božju volju za mene. I potvrđujem da sam Njegovo ljubljeno dijete. Po Kristu Gospodinu našem. Amen.

Slava Ocu…

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*