.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

.

Mladi iz Zajednice Nanovo rođeni iz Zagreba započeli su Novu 2024. godinu sa jednodnevnom duhovnom obnovom za mlade iz zajednice Rastimo u Gospodinu – Livno. Tridesetak mladih, željni dubljeg upoznavanja Boga imali su priliku 2. siječnja u Župi svetog Ivana Krstitelja u Podhumu čuti svjedočanstvo žive vjere mladih iz zajednice Nanovo rođeni iz Zagreba.
Uz molitvu, slavljenje te osobna svjedočanstva članova zajednice, sudionici su imali priliku u manjim skupinama čuti o modernim problemima mladog čovjeka te koja rješenja za njih nudi Crkva.

.

.

Advertisements

Razmišljajući o čovjekovom spolnom identitetu, pozivu na svetost u svakodnevnim, malim stvarima te o važnost osobnog odnosa s Bogom Ocem, susret je okrunjen sa pojedinačnim molitvama za sve prisutne. Program je završio svetom Misom u župnoj crkvi u Podhumu gdje su voditelji i sudionici programa zahvalili Bogu na svim primljenim milostima.

.

.

Nakon župne svete mise svi su se uputili u livanjsku kinodvoranu gdje su imali priliku pogledati premijeru dokumentarnog filma Jozo Furundžija redatelja Matije Ricova.

.

.

.


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*