.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!Sveti Ante, ponekad se osjećam tako depresivno, hvata me strah i panika, opterećen (a) sam mnogim brigama, …. i nisam u stanju moliti. Molim te, zagovaraj me kod Boga Oca da oslobodi moju dušu iz ovog ropstva.
Zahvaljujem ti na tvome zagovoru, ti si imao dar oslobađanja i ozdravljenja u imenu Isusovu, molim te moli istom molitvom gore na nebu za mene. Odričem se i odbacujem od sebe zao duh depresije, mržnje, straha, samosažaljenja, nasilja, krivnje, nepraštanja, briga, neizvjesnosti, panike i svaku drugu negativnu silu koja mi prijeti. Zazovi Gospodina da prekine lance koji me drže okovanim. Neka me Gospodin oslobodi ovoga zla, izliječi sva bolna sjećanja, ispuni svojom ljubavlju, mirom i radošću. Obnovi u meni radost otkupljenja. Pomozi mi svoji zagovorom, sveti Ante, da se približim i dotaknem Gospodina. Hvala ti, sveti Ante, što slušaš moje molbe i vodiš me kroz život. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.”
Podijelite ovo s prijateljima!