.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Molitva vraćanje područja od sotone

 

Po zagovoru Blažene Djevice Marije, Majke Božje, Sv. Mihaela Arkanđela, Sv. Josipa, Sv. apostola Petra i Pavla, Sv. Antuna Pustinjaka, Sv. Bazilija, Sv. Benedikta, Sv. Ignacija Lojolskog, Sv. Patra Pija, mog Anđela čuvara, mog nebeskog Zaštitnika…
i Svih Svetih i Anđela nebeskih, u presveto Ime Isusa Krista, poništavam sve † što su zli duhovi osvojili zbog moga grješnog života ili neznanja; i vraćam sve pod Vlast i Gospodstvo Isusa Krista.

Odričem se: svakog praznovjerja, mržnje, nepraštanja, navezanosti, grijehâ, i svega onoga za što bi se Sotona mogao držati u mome životu. Oče nebeski, ponizno te molim da oprostiš meni i članovima moje obitelji, rodbini, prijateljima i predcima, ako su prizivali zle moći u svoje živote. Ako je bilo što predano Sotoni, sada vraćam pod Vlast i Gospodstvo Isusa Krista.

Dođi, Duše Sveti, ispuni me svojim Božanskim životom i milošću.
To molim po zagovoru Blažene Djevice Marije, tvoje prečiste Zaručnice. Amen.

 

Ova molitva je izvadak iz knjige “Pomozite sami sebi pa će vam i Bog pomoći”. Dopuštenje izdavača za prenošenje teksta iz knjige je ekskluzivno i vrijedi isključivo za portal www.rastimougospodinu.com

Advertisements

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!