.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 Molitva vezivanja duhova 

 

U Ime Gospodina Isusa Krista, po zagovoru Blažene Djevice Marije, Sv. Mihaela Arkanđela, Sv. Josipa, Sv. apostola Petra i Pavla, Sv. Bazilija, Sv. Benedikta, Sv. Ignacija Lojolskog, Sv. Ivana Pavla II., mog Anđela čuvara,  mog nebeskog Zaštitnika…
i Svih Svetih i Anđela nebeskih, molim te Oče nebeski † da svežeš sve zle duhove zraka, vode, vatre, zemlje, podzemlja i onoga svijeta,  Sveži sve izaslanike sotonskoga stožera i poništi sve njihove aktivnosti.

Predragocjena Kristova Krv neka blagoslovi mene, moj rod, zemlju, podzemlje i onaj svijet.

Oče nebeski, molim te u Ime Isusovo, spriječi sve neprijatelje da međusobno surađuju te tako više ne pomažu jedni drugima.
Naredi im da nestanu iz moga života i zabrani svakom duhu da me napada ili se osvećuje, meni ili bilo kojem članu moje obitelji.
Neka je nad svima nama zaštita Krvi Kristove, svih svetaca i anđela nebeskih. Amen.

U Ime Gospodina Isusa Krista, Oče nebeski, opečati mene † i sve koji mole za mene, Krvlju Isusa Krista. (3x)

Advertisements

 

Ova molitva je izvadak iz knjige “Pomozite sami sebi pa će vam i Bog pomoći”. Dopuštenje izdavača za prenošenje teksta iz knjige je ekskluzivno i vrijedi isključivo za portal www.rastimougospodinu.com

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*