.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

molitva protiv zla

 

Gospodnji Duše, Božji Duše, Oče, Sine i Duše Sveti, Presveto Trojstvo, Bezgrješna djevice, anđeli, arkanđeli i svi sveti u raju, siđite na me. Mekšaj me, Gospodine, mijesi me, puni me, uzmi me. Otjeraj od mene sve zle sile, uništi ih, razori ih, da se mogu osjećati dobro i činiti dobro. Otjeraj od mene čarolije, vračanja, crnu magiju, crne mise, praznovjerja,navezanosti, prokletstva, zlo oko;đavolsko uznemirivanje, đavolsko posjednuće,opsjednuće; sve ono što je grijeh, zavist, ljubomoru, nevjernost; fizičku, duševnu, moralnu, duhovnu, đavolsku bolest.

Izgori sva ta zla u paklu, da nikada više ne snađu ni mene ni ijedno stvorenje na svijetu. Naređujem i zapovijedam, snagom Boga Svemogućega, u Ime Isusa Krista Spasitelja, po zagovoru Bezgrješne Djevice, svim nečistim dusima, svim bićima koja me uznemiruju, da me odmah napuste, da me zauvijek ostave i da idu u vječni pakao, vezani od Sv. Mihovila arkanđela, od sv. Gabrijela, od sv. Rafaela, od naših anđela čuvara, zgnječeni pod nogama Presvete Djevice Bezgrješne!
Amen.

JOŠ JEDNA MOLITVA ZA OSLOBOĐENJE

O Isuse, Spasitelju, Gospodine moj i Bože moj, moj Bože i sve moje, koji si nas po žrtvi križa otkupio i pobijedio moć Sotone,
molim Te da me oslobodiš od svake zlotvorne prisutnosti i od svakog utjecanja Zloga! Molim Te to u Tvoje Ime; molim te to po Tvojim Ranama, molim Te to po Tvojoj Krvi; molim Te to po Tvome Križu; molim Te to po zagovoru Marije, Bezgrješne i žalosne. Krv i Voda što su provrli iz Tvoga boka o oslobode i ozdrave! Amen.

Advertisements

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*