.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Unutar katoličke vjere postoji fenomen poznat kao “euharistijsko čudo” , koji ima veze s događajima bez očitog ljudskog objašnjenja koji se događaju s posvećenim Hostijama.

Ovih dana po društevnim mrežama možemo vidjeti fotografije Euharistijskog čuda koji se dogodio 8. kolovoza 2019. u Aregui u Paragvaju.

Euharistijska čuda nastavljaju se diljem svijeta. Ovaj put u Paragvaju

Ovo euharistijsko čudo dogodilo se popodne 8. kolovoza u Aregui u Paragvaju. Otac Gustavo Palacios nosio je posvećenu Hostiju unutar relikvijara, bolesnoj osobi i kad je stigao u kuću, iz relikvijara je iscurila tekućina koja kako se kaže, miriše na ruže. Tekućina je vodena, ali ima crvenkastu boju, podsjeća na krv. Posvećena Hostija koja je bila u relikvijaru dobila je oblik mesnog tkiva u obliku latice od ruže, a iz relikvijara izlazio je tako jak miris ruže.

Advertisements

Ovaj se događaj dogodio u obitelji Pedra Juana Caballera, a tome je u medijaima svjedočio i svećenik Gustavo Palacios. Ovaj obiteljski dom, služio je jedno vrijeme kao dom molitve, gdje su se članovi molitvene zajednice okupljali na molitvu.

Svećenik je nagovijestio da ovo nesumnjivo može biti “Euharistijsko čudo” koje je Isus napravio kako bi ojačao vjernike u vjeri, iako je i sam svećenik pozvao vjernike da stvari shvate mudro.

Katolička crkva ove pojave shvaća vrlo ozbiljno i ne proglašava euharistijskim čudom dok se stvar temeljito ne prouči, što može potrajati dugo. Slijede fotografije koje su snimljene kad se svećenik upoznao s događajem:

 


Podijelite ovo s prijateljima!