.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

.

Dana 6.svibnja biskup Franjo Komarica susreo se u Kući Djeteta Isusa u Žabljaku sa članovima zajednice Rastimo u Gospodinu iz Livna. Susret je započeo svetom Misom koju je biskup prikazao za zajedništvo i zajednicu Rastimo u Gospodinu.

Voditelj zajednice Mirko Puđa pozdravio je biskupa Komaricu te podnio izvješće o radu i djelovanju zajednice u Livnu i drugim mjestima.

.

Advertisements

U propovjedi biskup je ohrabrio članove zajednice da se ne boje svjedočiti, naviještati i širiti Radosnu vijest, da se zapali Livno i ova naša lijepa zemlja. “Dragi članovi zajednice ne smijete biti kukavice, ne smijete biti strašljivci, mi nismo dobili duha bojažljivosti i straha, nego duha razboritosti, optimizma, snage, nade i povjerenja da nas Bog vodi i da Bog na nas računa. Vaša molitva, zahvaljivanje i prošnje, zajedno sa Kristom prodire nebesa i dolazi Duh Sveti i nemojte misliti da po vašim molitvama nije uspjeh crkve u Banjaluci i na drugim mjestima, dakako i ovdje u Livnu. Zato vas potičem nemojte posustati! Ne znam koliko ste toga svjesni ali vaše molitve su itekako važne.” naglasio je biskup Komarica.

Nakon popričesne molitve, biskup je blagoslovio bračni par Križan koji su slavili desetogodišnjicu braka.

Na koncu svete mise predstavnici zajednice darovali je poklon mjesnom biskupu, na čemu je biskup srdačno zahvalio. Poslije svete mise uslijedilo je druženje gdje je se biskup komarica želio upoznati sa članovima zajednice kojima je donio prigodne poklone a koje su konzumirali tijekom zajedničkog druženja.

.

Biskup Komarica pozvao je sve članove na Duhovsko bdijenje u Banja Luku gdje će se održati cjelodnevno zborovanje s biskupom, svećenicima i članovima molitvenih zajednica i ostalih vjernika koji imaju želju doći na taj molitveni susret.


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*