.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Crystal McVea, 36-godišnja žena, učiteljica iz Oklahome, majka četvero djece, završila je u bolnici sa srčanim zastojem, gdje su je čak i liječnici smatrali mrtvom, njezino srce je u potpunosti stalo, ali probudila se nakon devet minuta i rekla: “Bila sam u raju i tamo sam susrela Boga, stajala sam na nogama obavijena blistavom svjetlošću i znala sam gdje se nalazim. Vidjela sam Boga ali ne u ljudskom obliku”.

Ispričala je svoju priču u knjizi “Waking Up In Heaven”, 2009. godine oporavila se od upale gušterače kada su joj liječnici slučajno dali preveliku dozu lijekova protiv bolova, te je njezino srce zapravo prestalo kucati, žena je praktički bila mrtva oko devet minuta, ali liječnici su je uspjeli reanimirati i žena tvrdi da je tijekom tog kratkog vremena bila u raju.

“Bila sam na nogama obavijena blistavom svjetlošću i znala sam gdje se nalazim”, ispričala je Crystal, dodajući da su blizu nje bila dva anđela koja nisu bila nalik ni na koju, njoj, poznatu osobu. Mrtva, probudila se nakon devet minuta: “Pričala sam s Bogom”.

Žena je kasnije ispričala da je susrela Boga koji nije imao ljudski oblik. “Htjela sam ostati u Raju, ali sam kasnije čula jauk moje majke te sam onda odlučila vratiti se.”

Advertisements

Crystal je također ispričala da je postala uvjereni vjernik te je objavila da je odlučila napisati knjigu kako bi sve upoznala sa svojom pričom te tako svima prenijela poruku ljubavi i nade.

† † †

“Tko vjeruje u mene, čak ako umre, živjet će! Tko god živi i vjeruje u me, doista, ne će nikad umrijeti!” (Iv 11, 25-26)


Podijelite ovo s prijateljima!