.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

DUHOVNA OBNOVA-NOVA EVANGELIZACIJA:
„Učinit ću vas ribarima ljudi!“ (Mt 4,19)
VODITELJ: MOLITVENA ZAJEDNICA NANOVO ROĐENI-ZAGREB
Mjesto: Župa sv. Franje, Dobrinja-Sarajevo, 25.-27.3.2022.

Molitvena zajednica Nanovo rođeni iz zagrebačke župe Botinec održati će od petka 25.3. do nedjelje 27.3.2022. korizmenu duhovnu obnovu u crkvi sv. Franje Asiškog na Dobrinji u Sarajevu. Kroz tri dana programa, mladi iz Zagreba govoriti će o tri službe na koje smo svi po krštenju pozvani i osposobljeni
– kraljevska, svećenička i proročka služba. Sudionici će moći čuti i osobna svjedočanstva vjere, a molit će se i za izljev Duha Svetoga.

Program započinje u petak 25.3. molitvom sv. krunice u 17:30 sati nakon čega je pobožnost puta križa i sv. Misa. Predstavljanje molitvene zajednice je u 19:15 sati. Klanjanje pred Presvetim oltarskim sakramentom sa zazivom Duha Svetoga i pojedinačna molitva je u 20 sati.

U subotu 26.3. program počinje u 10 sati sa slavljenjem i molitvom nakon čega su nagovori na temu: „Kraljevska i svećenička služba“ sa svjedočanstvima mladih. Od 13 do 16 sati je pauza nakon čega se nastavlja sa poslijepodnevnim programom u 16 sati a nagovor je na temu: „Proročka služba“. Pobožnost sv. krunice počinje u 17:30, sv. Misa u 18 sati i nagovor na temu: „Nova evangelizacija“ uz svjedočanstva mladih. U subotu program završava Klanjanjem pred Presvetim oltarskim sakramentom uz pokorničko bogoslužje.

Advertisements

U nedjelju, 27.3. program počinje u 9:30 sati molitvom sv. krunice, sv. Misa je u 10 sati a nagovor je na temu: „Formacija po bl. Ivanu Merzu“. Program završava pojedinačnim blagoslovom i molitvom zahvale.
Mir i dobro!


Fra Danijel Rajić, župnik



Podijelite ovo s prijateljima!