.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Poznati katolički misionar i evangelizator iz Kolumbije Marino Restrepo – na svom misijskom putovanju odlučio je posjetiti Bosnu i Hercegovinu. Tako će uz poziv župnika posjetiti neke župe u Bosni: Dobrinja (Sarajevo), Žepče, Tuzla, Banja Luka (Petrićevac) Drvar i Novi Travnik.

Svjedočanstvo obraćenja, oslobođenja i ozdravljenja. O životu u tami grijeha droge, magije i promiskuiteta, o mukotrpnoj otmici narko-kartela i zatočeništvu u amazonskim prašumama, o događaju mističnog susreta sa živim Kristom, istinskom obraćenju i beskompromisnom življenju katoličke vjere i evangelizacijskom poslanju.

Marino Restrepo, glumac i vrlo nadaren glazbenik s dugogodišnjom karijerom u Holywoodu. Od 16. godine živio je u drogi, promiskuitetu, magiji i svim ostalim porocima novog doba. U 47. godini, 1997. otet je od gerilaca i 6 mjeseci bio je u zatočeništvu u prašumi Anda gdje doživljava mistično iskustvo susreta sa živim Isusom. Dane su mu mnoge naravne i nadnaravne spoznaje. Od tada ima samo jednu zadaću: “Biti svjedok Božje ljubavi i Katoličke vjere diljem svijeta“. Danas je on živo svjedočanstvo vjere i obraćenja.


Podijelite ovo s prijateljima!