.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijeli ovo s prijateljima!

 

Poznata hrvatska glazbenica, izvođačica zabavne i pop glazbe, skladateljica i kantautorica izrekla je svoj stav o Hodu za život i pozvala sve ljude da se pridruže:

“Ovog 20. svibnja se po prvi puta u Splitu održava Hod za život. Najprije će biti ujutro ispred crkve Gospe od zdravlja, a kasnije na rivi. I ja ću sudjelovati, dođi i ti! Budi podrška temeljnom ljudskom pravu na život. Budi podrška nerođenom djetetu, njegovoj majci. Svi smo mi nečija djeca, svi smo rođenjem dobili šansu da ostvarujemo svoje snove, radimo nešto u životu, doprinosimo društvu. Prema tome, odazovi se i pokaži svoj stav da si na strani ljubavi, ljudi i života.”, rekla je Meri Cetinić.

 

VIDEO:

  Hod za život – ove godine u Zagrebu i Splitu – subota, 20.5. u 10 sati

Hod za život, obitelj i Hrvatsku miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima. Ove će se godine, osim u Zagrebu, po prvi put održati u Splitu, u subotu, 20.5.2017. Okupljanje sudionika će biti u 10 sati pred crkvom Gospe od Zdravlja, a potom će Marmontovom hodati do Rive. Tu Splićane i njihove goste očekuje bogati zabavno-glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti Meri Cetinić, Alen Nižetić, Klapa Kontra i drugi izvođači.

Hod za život – ove godine prvi put u Splitu – u subotu 20.05. u 10 sati

 

Više o hodu za život u Splitu

Izvor:  narod.hr / hod za zivot 

Podijeli ovo s prijateljima!

Komentari

Komentari