.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijeli ovo s prijateljima!

Srce Isusovo- Radosti moga srca 

 

“Što je Krv za tijelo to je molitva za dušu” riječi su Majke Terezije koja je uz svakodneve teške poslove bila 24 sata sa Isusom, povlačila se u tišinu i uvjek naglašavala: “Za molitvu je nužna tišina jer “u tišini srca Bog govori”, Citat koji govori ovu isitinu postao je dobro poznat: Plod tišine je molitva; plod molitve je vjera; plod vjere je ljubav; plod ljubavi je služenje; plod služenja je mir.

 

 

U tišini svoga srca častila je Srce Isusovo, i tih spontanih molitvi rodila se i molitva (kao kratka krunica) srcu Isusovu.

Tišino Isusova Srca, govori mi, ojačaj me; Marijo noja Majko, daj mi svoje srce tako lijepo, tako čisto, tako bezgriješno, tako  puno ljubavi i poniznosti kako bih mogla primiti Isusa u Kruhu života i sluiti Mu u bolno prerušenu liku siromaha. Amen.

 

Vječni Oče, prikazukem Ti ISusa, Tvoga Ljubljenoga Sina, i prikazujem Ti sebe s njim na veću slavu Tvoga Imena i za naše dobro duša.

1. Radosti Srca Isusova, ispuni moje srce.
2. Suosjećanju srca Isusova, dotakni moje srce.
3. Ljubavi Srca isusova, zapali moje srce.
4. Miru Srca Iusova, ojačaj moje srce.
5. Poniznosti Srca Isusova, posveti moje srce.
6. Svetosti Srca Isusova, očisti moje srce.
7. Čistoćo Srca Isusova, očisti moje srce.

Isuse u mome srcu, uvećaj moju Vjeru, ojačaj moju Vjeru.
Daj da živim tu vjeru u životu u živoj poniznosti i poslušnosti.

Marijo, Majko Isusova budi nam Majka sada, vodi nas, štiti ns i čuvaj blizu Isusa.

 

 

Podijeli ovo s prijateljima!

Komentari

Komentari