.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

ISMIJAVALA SAM SE S BOGOM I VJENICIMA DOK MI SE DJECA NISU RAZBOLJELA A DOKTORI OSTALI BESPOMOĆNI

Zovem se Kristina. Imam uskoro 43 godine. Nikad nisam bila pobožna, iako sam primila sve sakramente, Boga sam doživljavala kao neki mit. Ismijavala sam se s Bogom, a sve vjernike sam smatrala nekim jadnim, zaluđenim ljudima. Živjela sam tako u nevjeri, čudeći se zašto mi ništa ne ide od ruke. Uvijek sam, što god radila, osjećala neku prazninu i besmislenost. Odjednom su mi se djeca razboljela, a doktori ostali bespomoćni, ogromnoj hrpi svojih grijeha nadodala sam i onaj traženja pomoći kod “alternativaca”. Jedino što sam od njih “dobila” je sve jači osjećaj bespomoćnosti, straha i depresije. Život mi je postao noćna mora.

 

NA STRANICAMA RASTIMO U GOSPODINU DOBILA SAM SNAGU ZA PROMJENU ŽIVOTA 

Kad sam valjda dosegla dno, zavapila sam: “Bože prepuštam ti svoj život, jer ja sam zbrljala sve što se zbrljati dalo, sada Ti preuzmi!” Počela sam se moliti svaku večer, otišla Gospi u Aljmaš, čitala razne molitve na stranicama Rastimo u Gospodinu u kojima sam pronalazila snagu i odlučila otići na susret Kristofora. Tamo sam srela Živoga Boga i od tada sam postala sam novi stvor! Bože, hvala Ti!

Advertisements

Te večeri, kad smo se vratili kući, sin mi je rekao da se ne osjeća dobro. Dobio je temperaturu koja se nastavila čitav taj tjedan. Kako je već tri godine bolovao od teških alergija, naročito od alergije na prašinu, bilo mu je jako teško disati, nije mogao ni spavati. U četvrtak, ako se ne varam, odlučila sam ga odvesti doktoru. Prije nego što smo otišli, posjetila sam stranicu Rastimo u Gospodinu pomolila se i pozvala i druge da mole za mene . Kod doktora je dobio injekciju protiv alergije (ali i prije ih je dobivao i od njih mu nikada nije bilo bolje). Sutradan smo trebali vaditi krv i ostale nalaze…

U roku od par sati otkad sam posjetila stranicu Rastimo u Gospodinu i dobila na njoj snagu i poticaj za molitvu i počela moliti, temperatura mu je pala, osip nestao i osjećao se puno bolje. Sutradan nije bilo nikakvih simptoma alergije, ni idući dan, i tako već četvrti tjedan! Nije više popio niti jednu tabletu, osjeća se dobro, dobio je volju za školu i sretan je!

Hvala Ti i slava Isuse!

 

Poslala Kristina

 


Podijelite ovo s prijateljima!