.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

 

Razmišljajući i pokušavajući dati odgovor na to što se u zadnje vrijeme događa u svijetu i u našoj zemlji, zašto se toliko inzistira na promociji, zaštiti (ne znam od čega) Lgbt osoba?

Prvi razlog koji bih naglasio da te osobe nemaju mira u svom životu, nemaju spokoj srca. Oni su zapravo u velikoj zabludi, jer misle da će taj mir dobiti tako da im svi plješću, kad steknu svoja prava (koja bi zbog promocije zla trebala prijeći prava većine) i da im više nitko ne prigovara. Oni misle da taj nemir koji imaju u sebi, u srcu, da on dolazi izvana. Uistinu dolazi i izvana, ali ne na način na koji oni to misle. Čovjek se ne može umiriti izvan Boga, u grijehu, u prljavim užicima. Taj nemir koji imaju u nutrini neće nestati, pa da im se i sav svijet ‘klanja’ i da im daju najveće titule. Zašto? Jer taj nemir dolazi od njihovog stila života, stavova, što ne žele svoje srce predati Božjem milosrđu i da putem pokajanja i odluke dođu do tog unutarnjeg mira. Božji mir čovjek traži, a on je plod izmirenja s Bogom i izljeva Božje milosti, života prema Božjem planu za čovjeka. Čovjek koji živi protiv Božjeg plana i njegova stvaranja, taj čovjek gazi sam sebe, čini suprotno od onoga što ga vodi sreći i ispunjenju.

Drugi razlog je taj što đavao želi da se zlo širi i da se još mnogi zaraze grijehom i da tako vječno propadnu. Zato želi promovirati i prikazivate lažnu sreću i sjaj osoba koje javno promiću taj grijeh svojim stilom života, a preko medija se pokazuje lažno blještavilo i lažna sreća tih ljudi. Čovjek koji je predan zlu, on ne može a da ne širi zlo koje nosi u srcu. Čovjek nije zlo, ali može živjeti zlim stilom života u predanju zlu – sotoni.

Treći razlog je tajni (a sada već i javni) plan, tajna agenda, koja želi znatno smanjiti broj svjetske populacije. Ti ‘moćnici’ svijeta smatraju da nas treba biti puno manje. Zato promoviraju, promiću ono što smanjuje broj ljudi koji žive na zemlji: abortus, nastrani odnosi po kojima dolaze bolesti i ne može nastati novi život, proizvodi koji šire impotenciju, korištenje zaštite, trovanje ljudi, cjepiva koja uzrokuju bolesti itd.’

Advertisements

Četvrti razlog: jako dobra zarada preko te promocije. Teško je ne spojiti veliko bogatstvo sa velikim nemoralom. Zato nas i Isus upozorava da je lakše devi kroz ušice iglene, nego bogatašu u kraljevstvo Božje (Mt 19,24).


Podijelite ovo s prijateljima!