.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Mlada je djevojka pričala o svojoj velikoj ljubavi. No sve je završilo gorkim razočarenjem i zbog toga si je željela oduzeti život. Napokon se upustila u svijet droge. Onda se upoznala s osobama koje su se bavile okultizmom i kontaktirale s demonima. Shvatila je da se nalazi u đavolskom krugu. Sve je išlo naopako, bilo joj je dosta života i nije htjela dalje živjeti.

U tom beznađu netko joj darovao novac za putovanje u Međugorje. Tamo se ispovjedila i taj korak bio je početak njezina obraćenja. Primijetila je kako je s nje otišla sva prljavština iz prošlosti. Vrlo dojmljivo priča o svom obraćenju: “U meni sada vlada veliki duboki mir, ali i velika čežnja za boljim svijetom i Bogom. Bog je sada središte moga života. Unazad gledajući, mogu reći, da sve ovo jedino mogu zahvaliti Međugorju jer bez Gospine pomoći ne bih danas više živjela.”

Foto:MaryTV

 

Ovo je izvadak iz knjige “Primjeri koji potiču, privlače, hrabre i opominju – fra petra Ljubičića”.
Dopuštenje autora za prenošenje teksta iz knjige je ekskluzivno i vrijedi isključivo za portal www.rastimougospodinu.com

Advertisements

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!