.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Iz knjige Marija svećenicima svojim predragim sinovima, Perth -Australija, 8. prosinca 1993. Svetkovina Bezgrješnog Začeća

Godine moga trijumfa (507)

Što nas očekuje sutra?

 „… Ovo su godine kada stvaram novu Crkvu i novo čovječanstvo u nebeskom vrtu svog Bezgrješnog Srca. Ovo su godine moga trijumfa.

– Sotona je zaveo ovo jadno čovječanstvo i odveo ga tako daleko od Boga, stvarajući za njega idole svoje izopačenosti: užitak, novac, oholost, egoizam, zabavu i nečistoću. Zbog toga danas čovječanstvu toliko prijeti nasilje, mržnja, pobune i ratovi“.

Advertisements

Kažnjava li Bog svijet i zašto!

„U ovim ćete godinama vidjeti veliku kaznu kojom će Božja pravda pročistiti ovaj svijet, koji je danas tisuću puta gori nego u vrijeme potopa i kojim toliko vladaju duhovi zla“.

Budućnost malih ljudi!

„Zato Ja okupljam sa svih strana zemlje svoju malu djecu i zatvaram ih u sigurno sklonište mog Bezgrješnog Srca, da ih branim i spasim u času velike kušnje koja je već stigla za sve“.

Tko je vladar svijeta danas?

„Tako u istim godinama kad Sotona trijumfira, vodeći čovječanstvo u samouništenje, trijumfira i moje materinsko Srce koje vodi svoju malu djecu putem spasenja i mira“.

Ranjena Crkva

„– Sotona je ušao i u unutrašnjost Crkve i uspio zamračiti njezin sjaj.

Tminom grijeha zamračio je sjaj njene svetosti; ranom podijeljenosti ugrozio je njeno jedinstvo; širenjem zabluda pogodio ju je u naviještanju Istine. Jadna je ova moja toliko bolesna kćerka! „

Nova Crkva

„Zato Ja zovem sa svih strana svoju malenu djecu, da se posvete mom Bezgrješnom Srcu i da mi se prepuste kao djeca. Tako, u vrtu mog Bezgrješnog Srca, svakog dana stvaram novu Crkvu, svetu, jedinstvenu, vjernu navijestiteljicu Evanđelja, koja savršeno svjedoči za Isusa.“

Godine Gospine pobjede

„Ovo su godine kada Sotona vlada kao sigurni pobjednik; ovo su zato i godine moga trijumfa. Moje će svjetlo postajati sve jače, kako budete sve više ulazili u odlučujuće trenutke bitke“.

Žena i sotona

„Na kraju će pobijediti vaša bezgrješna Majka, koja će svojom djevičanskom petom satrti glavu zmiji i svojim rukama okovati velikog Zmaja, kako bi postao bespomoćan, i nemoćan da škodi svijetu. Čovječanstvo i Crkva upoznat će novu eru, koju sada očekujete u nadi, u molitvi, u patnji i u pouzdanju“.

Zemlja je spremna za novo sutra!

„Zato, kao kad zora rudi, vidjet ćete danas kako moje svjetlo jača, sve dok ne obasja cijelu zemlju koja je već spremna da se otvori novom danu, koji će započeti s trijumfom moga Bezgrješnog Srca u svijetu.”

Radio Marija


Podijelite ovo s prijateljima!