.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

 

Draga braćo i sestre! Svi koji su uključeni ili su zainteresirani za zastupničku molitvu, a dio su Katoličke Karizmatske Obnove mogu se prijaviti na Tečaj Zastupničke molitve koji će se održati početkom listopada iduće godine (2018.) u Fuldi, Njemačka.

Tečaj organizira ICCRS /Služba Međunarodne Katoličke Karizmatske Obnove/, a predavači su Michelle Moran, bivša predsjednica ICCRS-a i Cyril John, predsjednik službe Nacionalnog Tima iz Indije. Ovo je prvi put da se ovaj tečaj organizira u Europi.

Cijene i druge informacije imate u priloženim dopisima. Obrasce prijave treba ispuniti na engleskom jeziku i poslati na navedenu adresu. Preporučuje se onima koji su zainteresirani da se prijave što prije.

Nažalost, ovaj tečaj će biti održan samo na engleskom i njemačkom jeziku. Ako želite imati prijevod na neki drugi jezik trebate sa sobom povesti (i platiti za tu osobu) osobnog prevoditelja koji će za vas prevoditi.

Advertisements

 

BROŠURA ICCRIS-A ZA ZASTUPNIČKU MOLITVU

INFORMATIVNI LIST

OBRAZAC PRIJAVE

OBRAZAC PRIJAVE NA ENGLESKOM

 

Prijevod:Blaženka Vidović / Rastimo u Gospodinu


Podijelite ovo s prijateljima!