.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Dr. Nasir Siddiki, uspješan poslovni čovjek, koji je do svoje 34 godine zaradio je svoj prvi milijun, ali taj mu novac nije značio ništa kada je se našao na smrtnoj postelji. Dijagnosticiran najgori slučaj raka kože, primljen u Opću bolnicu u Torontu, imunološki sustav mu je bio skroz pao i liječnici su ga ostavili da umre. 

Rođen u muslimanskoj obitelji, dr. Nasir je sve nade polagao u modernu medicinu. Kad mu liječnici nisu mogli pomoći, dr. Nasir je šapnuo: “Bože, ako si pravi, ne daj da umrem!”
U najmračnijoj noći u noći, Isus se pojavio pored kreveta dr. Nasira i rekao: “Ja sam Bog kršćana. Ja sam Bog Abrahama, Izaka i Jakova.”
Ti kratki trenuci u Isusovoj prisutnosti ostavili su dr. Nasir Siddiki čudesnim ozdravljenjem. 

Doktor Sadiki je direktni potomak Ebu Bekra (prvog kalifa) koji je vidio Isusa, pričao sa Njim, obratio se i čudesno ozdravio od smrtonosne bolesti!
I to ne samo on, nego i njegov brat koji je nedugo nakon toga umro, ali zahvalući molitvi brata Nasira, brat mu se je nakon molitve Isusu vratio se u zivot!!

Cijelo svjedočanstvo

Advertisements

Musliman susreo Isusa koji ga je ozdravio

Isus ozdravio dvoje muslimanske braće na samrti: Doktor Sadiki, direktni potomak Ebu Bekra (prvog kalifa) vidio Isusa, pricao sa Njim, obratio se i cudesno ozdravio od smrtonosne bolesti! I ne samo on, brat koji je nedugo nakon toga umro, nakon molitve Isusu vratio se u zivot!!

Gepostet von Izdavačka kuća "Kyrios" am Montag, 10. Februar 2020

Izvor: http://www.wisdomministries.org/


Podijelite ovo s prijateljima!