.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

                                     foto: dnevnik.hr

Donosimo predivno svjedočanstvo poznatog pjevača Alana Hržice koji je iskreno progovorio o svojem obraćenju, traženju Boga, estradi i svemu onome što mu je ona donijela. Danas Alan korača nekim drugim stazama i kaže kako je pronašao istinsku radost i mir jer je pronašao Njega.

Alan se rodio u tradicionalnoj katoličkoj obitelji. Odrastao je u središtu Grada Zagreba i imao je sasvim normalno djetinjstvo. Aktivno se bavio sportom i učio je svirati gitaru. Volio je nogomet, borilačke vještine i bio dobar učenik.

Bio je dobar dečko iz kvarta, ali rado je se odazivao svim glupostima koje su bile stavljene pred njega. Od pohoda gradom s Bad Blue Boysima, uličnih obračuna, mangupskih poslova, izlazaka do jutra, divljanja automobilima i provoda s djevojkama….

“Tako je lako izgubiti mir, a da toga uopće nismo svjesni. Moj nemir na papiru doktora dobio je službeni naziv – “depresija.” Imao sam to u rukama, a moja je duša nekako znala da sam samo ostao bez Božjeg mira”, kaže nam Alan za dnevno.hr

Advertisements

Poslušajmo svjedočanstvo Alana Hržice


Podijelite ovo s prijateljima!