.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Zovem se Bojana. Imam 19 godina. Živim u Prijedoru. Za fra Ivu Pavića čula sam prije godinu dana i žalim zbog toga što nisam prije otišla u Šurkovac.

Kada sam imala 17 godina, primijetila sam žlijezde na vratu koje mi, na prvu ruku, nisu ličile ni na što ozbiljno. Ali kako je vrijeme odmicalo, ja sam primjećivala da se povečavaju i da su jako bolne. Prošle godine u jedanaestom mjesecu javila sam se liječniku koji me je hitno uputio na ultrazvuk vrata. Otišla sam da odradim ultrazvuk gdje su mi otkrivene 4 limfne žlijezde prosječne veličine oko 15 mm i štitna žlijezda koja je već bila u poodmakloj fazi. Za mene 18-ogodišnjakinju to je bilo previše, tako mlada, a tako bolesna.

Doktori su mi rekli da će se povući za mjesec dana, što se nije dogodilo. Prošla je točno godina dana, a žlijezde su i dalje bile tu. 22. 12. 2012. došla sam u Šurkovac na Misu ozdravljenja i molila se za svoje zdravlje.
Fra Ivo Pavić mi je rekao da će to sve biti u redu i ja sam mu čvrsto vjerovala. I u nedjelju 30. 12. 2012. također sam išla u Šurkovac i sada, kada stavim ruku na svoj vrat, mojih žlijezda NEMA. Nisu se smanjile, nisu manje bolne, jednostavno više ne postoje.

Isus, vjera, nada i Fra Ivo Pavić su me spasili kiruškoga zahvata i svih posljedica koje ovakvi čvorovi nose sa sobom.

Advertisements

Hvala Isusu i Mariji, hvala Fra Ivi Paviću. Svaki vikend ću dolaziti u Šurkovac, ne samo radi sebe, nego radi cijele svoje obitelji.

 

2. SVJEDOČANSTVO

Rezultat slika za depressionZovem se Ivanka iz Hrvatske sam. Moja liječnička dijagnoza bila je poremećaj ličnosti i depresija. Ležala sam na psihijatriji tri puta, ali ništa nije pomagalo ni s velikim kolčinama lijekova.Čula sam da Fra Ivo dolazi u Trogir i dugo sam se na to pripremala. Bila sam na misama dva dana. U toku mise na spominjanje sotone sam se ljuljala i bacalo me nešto naprijed da me suprug morao zaustavljati i pridržavati.Zadnji dan sam išla na polaganje ruku Fra Ive i pala sam i osjetila blaženstvo i spokoj i ljepotu koju nikad nisam osjetila i mislim da nikad neću više. Od toga dana nisam pila nikakve tablete, nisam imala nikakve probleme, iako su mi doktori rekli da ne smijem na svoju ruku prekidati lijekove jer kad sam prije pokušavala prekinuti, dobijala sam grčeve i bolove.Hvala ti, Fra Ivo, što si mi vratio vjeru i pomogao mi pokazati put prema Isusu.Hvala ti, Isuse, što si me izliječio.

 

Izvor: Župa Šurkovac – svjedočanstva

 


Podijelite ovo s prijateljima!