.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 Sve do 31. godine svojega života Francesco Vaiasuso nije ni slutio da je opsjednut; sve do susreta s ocem Matteom La Gruom, po čijoj se molitvi pokazalo da njegovo tijelo muči sam Sotona i k tome dvadeset i sedam legija demona koji su mu od najranije dobi mučili tijelo, razum i dušu. Od toga trenutka započela je svakodnevna bitka za oslobođenje od zlih duhova koji su neopazice učinili njegov život nepodnošljivim, uništavajući malo-pomalo njega, njegov brak i sve njegove odnose.

O tome kako je se oslobodio demona progovorio je u potresnoj knjizi-ispovijesti „Moje opsjednuće“ u kojoj iznosi svoje potresno svjedočanstvo o tome kako je nakon duge i teške bitke doživio potpuno oslobođenje te poučava kako se boriti protiv zla koje je na različite načine prisutno u životima svih ljudi.

Hrvatska publika je njegovo svjedočanstvo imala priliku slušati uživo u Zagrebu te u Splitu, gdje je 18. ožujka 2016. u sklopu međunarodne kulturne manifestacije „Dani kršćanske kulture“ održao tribinu “Kako sam oslobođen opsjednutosti“. U ovom videu možete pogledati snimku njegova dojmljivog svjedočanstva u Splitu, a više o knjizi „Moje opsjednuće“ možete saznati na linku ovdje.

Tekst pruzet s Bitno.net

Advertisements

 

POGELDAJTE SVJEDOČANSTVO

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!