.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Svetom Misom zahvalnicom, u ponedjeljak 3.veljače u kapeli Djeteta Isusa u Žabljaku oprostili smo se od s. Sandre Midenjak koja je odlukom svoje Provincije Družbe sestara Služavki Maloga Isusa premještana iz Livna u Rim. Svetu Misu zahvalnicu predslavio je vlč. Damir Tomić uz koncelebraciju fra Jurice Periše.

Nakon sv. Mise, voditelj zajednice Rastimo u Gospodinu Antonijo Križan zahvalio je sestri Sandri za svu ljubav i strpljenje koje je imala prema svima koji su dolazili u Duhovni centar Kuća Djeteta Isusa, napose prema dječici.
U ime zajednice Rastimo u Gospodinu Livno, njen član Josip Gelo uručio je prigodne poklone s. Sandri. Članovi zajednice, poslije sv. Mise priredili su malu zakusku i druženje sa sestrama i svećenicima. 

Još jednom su zahvali sestri Sandri za svu ljubav koju je utkala u svoj šestogodišnji rad u Kući Djeteta Isusa u Livnu, i pružila je svima koji su tamo dolazili. Svojom dobrotom i poniznošću privlačila je mnoge zajednice i pojedince u Duhovni centar tj. k Malom Isusu u Žabljak i sve Mu ih predavala, jer On Mali Isus ljubi sve, napose malene.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Advertisements


Podijelite ovo s prijateljima!