.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Radosni smo što vam možemo najaviti održavanje godišnjeg susreta mladih KKODS Hrvatske i BiH! Od 6. – 8.1. 2023., održat će se susret slavljenja, zajedništva i molitve za zdravlje, iscjeljenje i oslobođenje.

Nakon prošlogodišnje želje da se organizira susret mladih u tradicionalnom terminu za Novu godinu, ove godine Gospodin je providio ovaj termin koji je pogodan mnogima budući da započinje blagdanom Bogojavljanja, koji je neradni dan u naše dvije domovine.
Želimo se okupiti u zajedništvu, te molitvom i slavljenjem prebivati u Gospodinovoj prisutnosti i upoznati Ga onakvim kakav uistinu jest – dobar i brižan Otac.

Susret započinje u petak, 6.1. u popodnevnim satima, a završava u nedjelju 8.1. sa zajedničkim ručkom i završnim govorima. Više o programu biti će javljeno u narednim danima.
Cijeli susret i smještaj biti će u Zdravstveno turističkom centru Banja Vručica u hotelu Kardial ili u hotelima Posavina i Srbija. Svi hoteli se nalaze u istom, zatvorenom centru, te su u neposrednoj blizini i jako je jednostavno doći do svakog od hotela. Program će se odvijati u kongresnoj dvorani hotela Kardial.
Hotel Kardial je nedavno preuređeni hotel s 4 zvjezdice, a hoteli Posavina i Srbija su hoteli s 3 zvjezdice.
Cijena za dva puna pansiona u hotelu Kardial po osobi iznosi 112 EUR (+ 2,7 EUR za boravišne takse i osiguranje), a cijena za dva puna pansiona u hotelima Posavina i Srbija po osobi iznosi 68 EUR (+ 2,7 EUR za boravišne takse i osiguranje). Prvi obrok u hotelu biti će večera 6.1., a posljednji ručak 8.1.

Odabir smještaja ostavljamo vama, po vašim mogućnostima i željama.
Susret se organizira za mlade od 16-35 godina starosti.
Preporučena donacija za održavanja i pokrivanje troškova susreta iznosi 13 EUR (25 KM).
Sve prijave vrše se putem linka https://forms.gle/aBAt9StbZXdR5yi78. (Za grupne prijave zajednica, javite se na e-mail kkods.mladi@gmail.com)

Advertisements

Kako bi se uprava hotela i osoblje mogli na vrijeme pripremiti rok za prijave je 15.12.2022.
Također, ukoliko imate neko pitanje, slobodno nam se obratite putem e-maila na kkods.mladi@gmail.hr.
Božji blagoslov


Služba mladih KKODS


Podijelite ovo s prijateljima!