.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

.

Po njenim molitvama, mnogi su zadobili osobite milosti od Boga. Po njenim molitvama mnogi su zadobili ozdravljenje, izbavljenje od zla i druge osobite milosti od Boga. Tijelo ove svetice stoljećima je neraspadnuto i širi ugodan miris sve do današnjih dana.

.

Advertisements

O, ponizna čudotvorna, sveta Rito, ti koja si u nebu i gledaš Gospodina oči u oči, svrni svoj pogled na mene patnika i nevoljnika.

Ti koja si izmolila kod Boga obraćenje za svoga muža i mnoge druge, molim te moli za moju vjeru, …………..

Ti koja si ljubila Krista i častila njegovu muku pogledaj moje jadno srce okruženo trnjem kako krvari od boli, pomozi mi molitvom i zagovorom osloboditi se navezanosti na grijeh ……………, stvari …….……….,
ljude ……………. i ljudske obzire.

Ti koja si bila velikodušna u opraštanju, molim te moli da moje srce oprosti svima koji su me ranili i povrijedili, a posebno da oprostim …………….

Tebe kršćanski narod prozvao sveticom nemogućeg, zagovornicom nevoljnika, i ja se danas tebi utječem i molim za svoje nakane. Isprosi za me milost koju od Boga molim ………………

Mnogi su po tvojim molitvama zadobili zdravlje, molim te sveta Rito za sebe izmoli mi zdravlje …………. i izmoli zdravlje mojoj djeci, ………….. prijateljima ……………

Tvoje tijelo i nakon ovozemaljske smrti ostalo je neraspadnuto i širi ugodan miris, tako želiš poručiti svima kako je Bog prebivao u tebi, isprosi i meni čistoću duše i tijela.

Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*