.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

Mijo Barada rođen je 1960. godine u Splitu. Diplomirao je na Poljoprivednom fakultetu u Zagrebu. Radi na svome imanju i stručni je suradnik više instituta.

Od 1983. godine vodi molitvene zajednice i seminare za duhovnu obnovu, u suradnji sa brojnim svećenicima. Tijekom mnogih seminara obišao je mnogo djelova svijeta, a posebno ratom zahvaćena područja na Balkanu.

Od 2005. surađuje s augustincima kanonicima od Windesheima iz Paringa. Od 2010. član je augustinske obitelji. 2012 Zajedno su osnovali udrugu “Misionari božanske ljubavi” kroz koju podupiru niz projekata.

 

Mijo Barada  intezivno radi na njivi Gospodnjoj. Na njegovim seminarima uvijek je tražena stolica više, mnogi su se na njegovim seminarima duhovno probudili i mnogi mogu posvjedočiti o raznim plodovima u svome životu koje su dobili upravo na njegovim predavanjma – seminarima. 

Advertisements

 

Iako u zadnje vrijeme puno putuje po zemljama zapadne Europe, raspored njegovih seminara u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini možete naći na njegovoj službenoj stranici: MISIONARI BOŽENSKE LJUBAVI

 

SEMINARI MIJE BARADE U HRVATSKOJ, BiH I INOZEMSTVU (Otvorenog tipa)

 

  • 11.01.2019, Arbanija – Crkva sv. Križ 18:00 sati
  • pet, 25. siječnja, 18:30 – sub, 26. siječnja, 21:30 BOTINAC
  • sri, 30. siječnja, 19:00 – 21:00 Tasovčići, BiH (Promocija knjige “Evo, činim sve novo”,  Mijo Barada
    Tematsko predavanje i molitva Sv. Krunice)
    Svadbeni salon Storia ( stara Astorija) 19:00 sati Tasovčići b.b.
    BiH-88300 Čapljina Bosna i Hercegovina
  • Fotografija Mlado sunce.

 

 

U emisiji Agape na Radiopostaji Mir Međugorje gostovao je g. Mijo Barada. Zanimljiva i šokantna emisija o utjecaju zla i pobjedi Božjega dobra! 

POSLUŠATE EMISIJU AGAPE

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!