.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

U molitvi za naš narod čuo je ove riječi od Gospodina

Dražen Bušić poznati je hrvatski, karizmatski evangelizator, katolički teolog, autor brojnih knjiga i organizator duhovnih seminara diljem Hrvatske i izvan nje. Vodi savjetništvo za brak i obitelj i surađuje s brojnim svećenicima i laicima na širenju Radosne vijesti u našem narodu. Dražen Bušić 2017. godine dobio je prvo proroštvo za hrvatski narod. Sada, četiri godine nakon toga, na početku korizme u drugom mjesecu i u molitvi koju je prikazivao za svoju Domovinu čuo je ponovno jasne riječi u svom srcu koje nisu dolazile od njega. Kako govori, nije ih odmah želio javno objaviti već prvo provjeriti što je i učinio podjelivši ove riječi sa svećenikom, đakonom, jednim laikom i svojom suprugom. Sada je došao trenutak da svi čuju što Gospodin govori svome narodu. Riječi koje je dobio su uistinu moćne i molimo za sve čitatelje da otvore svoja srca i preko njih uistinu prime blagoslov.

Gospodin govori Hrvatskoj

‘Prvaci vašeg naroda ne slušaju moj glas i zato će te djeliti sudbinu okolnih naroda, dijelit ćete sudbinu Europske Unije. Ali ja vidim ostatak, vidim srca skrušena, vidim one koji su ostali uz mene i blagoslivljam ih. Štoviše, ja ih podižem kao znak. Sjetite se mojih riječi. “Onima koji nemaju oduzet će se, onima koji imaju nadodat će se”. Nadodati ću milosti i blagoslove onima koji ostaju uz mene. Podižem proroke među vama. Slušajte njihov glas!
Uz vas sam, djeco moja, više nego što mislite. Ja vas krijepim, ja sam strpljiv i odgađam ono što se treba dogoditi – sud nad ovim svijetom. I neki će od vas posvjedočiti svojim životom, ali mnoge će moja desnica očuvati od smrti, gladi i onoga što dolazi.
Pripremite vaš dom. Neka vaši domovi budu mjesta molitve, neka budu ognjišta moje ljubavi. Ne gledajte u zlo i propast da se ne okamenite. Srca vaša ostaju hladna. Zato tražite oganj s neba. Tražite i dat ću vam vatru koju gubite. Ja sam s vama! – govori Gospodin.’

.

Advertisements

Izvor: dnevno.hr


Podijelite ovo s prijateljima!