.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

ISUSE ja predajem u Ranu Tvoga Presvetog Srca sebe i sve članove svoje obitelji (poimence nabrojimo sve članove svoje obitelji ). Ponizno te molim, oprosti nam sve naše grijehe i učini naša srca po svojem Srcu, blagom i poniznom. Molim Te Isuse da svojom Predragocjenom Krvlju prekriješ, ispuniš i zaštitiš mene i sve članove moje obitelji. Isuse, Ti si Gospodin i Gospodar moj i svih članova moje obitelji, Ti imaš svu vlast nad svima nama i nad svim što posjedujemo i radimo.

Gospodine Isuse, zapečati svojom Svetom Krvlju sva mjesta gdje živimo i boravimo, gdje se sada nalazimo, gdje radimo. Zapečati svojom Presvetom Krvlju sva vozila koja koristimo, sve putove po kojima prolazimo i po kojima ćemo proći, sve izvore dohotka koji su nam od boga namijenjeni i sva materijalna sredstva koja posjedujemo.

Gospodine Isuse, zapečati u svojoj Presvetoj Krvi hranu koju jedemo, vodu koju pijemo, zrak koji udišemo! Gospodine Isuse, otkupi svojom Presvetom Krvlju od Oca Nebeskoga mene i sve članove moje obitelji; posebno te molim zaštiti mene i sve članove moje obitelji od optužaba kojima nas Sotona svakodnevno pred Ocem Nebeskim optužuje.

Gospodine Isuse, isplati i otkupi svojom Presvetom Krvlju svako ljudsko biće koje samo oštetili, ranili ili povrijedili. Gospodine Isuse, daj nam svoje ljubavi za sve ljude osobito za one koji su nam teški, koje ne podnosimo ili ih ne volimo.

Advertisements

MAJKO MARIJO u plamen ljubavi Tvoga bezgrešnog Srca stavljam sebe i sve čanove svoje obitelji! Uzmi nas sve u svoje naručje i prekrij nas sve svojim plaštem i zaštiti nas od svakoga zla na duhu, duši i tijelu! Budi naša Majka, zagovornica i zaštitnica.

SVI BOŽJI ANĐELI: sveti Mihovile, sveti Rafajele, sveti Gabrijele, sveti Anđeli čuvari i sve Legije Božjih Anđela učinite nas neozljedivim i nevidljivim pred svim našim vidljivim i nevidljivim neprijateljima. Zaštitite mene i sve članove moje obitelji od nasrtaja palih i zlih anđela na duhu, duši i tijelu. Vodite nas kroz ovaj život i dovedite nas u život vječni.

SVI SVECI BOŽJI: Svi sveci roda hrvatskoga: svi ostali sveci i svetice Božje molite se za me, molite se sa mnom, molite se za sve članove moje obitelji, sačuvajte nas od svakog zla na duhu, duši i tijelu. A M E N !

 

 Molitva predanja ll
Gospodine, očisti me od svega što nije tvoje!
Želim biti tvoja čista posuda, i da ti se bezuvjetno darujem. Želim biti potpuno tvoj; očisti me od svega što me sputava da bih služio bez ikakva straha. Usadi, Gospodine, svoju ljubav u mene, da bih mogao ljubiti sve i gorjeti za druge. Gospodine, oslobodi me od mene samoga, od mojega ”ja” koje se uvijek buni, da bih s tobom mirno plovio u tvojemu oceanu ljubavi. Želim da me tvoja ljubav preobrazi u sebi, tako da ne živim više ja, nego da ti, Kriste, živiš u meni.

Predajem ti srce, dušu, tijelo, razum, pamćenje i volju – tebi na raspolaganje, u tvoje ruke stavljam, u tvoju svetu volju. Čini sa mnom što god hoćeš, vodi me, jačaj me, krijepi me, krijepi me, obnavljaj me. Predajem ti svoju obitelj, povjeravam sve. Posvećujem se tvojemu Presvetome Srcu i Bezgrješnome srcu tvoje predrage Majke. Želim ovo predanje obnavljati svakodnevno i biti svjestan tvoje ljubavi i tvojega milosrđa. Gospodine, ti si moja sigurnost, ti si milosrđe moje i ljubav koja pokriva sve moje pogrješke. Amen.

 

 

MOŽDA VAS ZANIMAJU SLJEDEĆI ČLANCI VEZANI ZA OVU TEMU:

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!