.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

poziv za obnovu u Duhu Svetom

Ove godine 1. i 2. lipnja 2014. u Rimu, voditelji Obnove u Duhu u zajedništvu s koordiantorima molitvenih skupina diljem svijeta odlucili su održati “KONGRES OBNOVE U DUHU SVETOMU” zajedno sa papom Franjom. Susret je zamišljen kao odgovor na papin poziv na novu evanagelizaciju u srcu crkve slijedom apostolske pobudnice “Evangelii Gaudium” pape Franje.

 
Na susretu kako je potvreno uz papu Franju sudjeluju; kardinal Angelo Comastri, kardinal Agostino Vallini, fra Raniero Cantalamessa, sestra Bridge, Ralph Martin, Patti Gallagher Manseld, Michele Moran i uz ostale nacionalne koordinatore i predsjednik ICCRISA Salvatore Martines. Geslo ovogodišnjeg susreta su Petrove rijeci na dan Pedesetnice u Jeruzalemu … “Obratite se i svatko od vas neka se krsti u ime Isusa Krista da vam se oproste grijesi i primit cete dar, Duha Svetoga. ( Dj 2, 38-40 ).

 

 

P O Z I V N I C A

iccrsSvim članovima Katoličke Karizmatske Obnove
Dragi prijatelji, Želimo svima vama blagoslov našeg Gospodina u ovoj ‘novoj sezoni’ Duha Svetoga. Velika nam je radost dati vam na znanje sljedeća dva događaja, moleći vas da razmotrite svoje sudjelovanje u njima, posebice da proširite vijest o njima na vašem području:
LOKACIJA: Olimpijski stadion u Rimu. Program će početi u 11:00 sati 1. lipnja i završit će se u 18:30 sati 2. lipnja.
TEMA: Obraćenje, Vjerovanje i primanje Duha Svetoga (usp. Dj 2:38-40)
iccrsOvo je jedinstvena i povijesna prilika Obnove u Duhu u Italiji, ICCRS i Katoličko Bratstvo rade zajedno u suradnji da organiziraju ovaj poseban događaj. To će biti prilika za cijelu Karizmatsku Obnovu da pokaže svoju podršku i solidarnost Svetom Ocu tako što će staviti svoje duhovno iskustvo više i punije u srce Crkve i službi u svijetu. Bit će, u stvari, jedan konkretan primjer kako živjeti zajedno Evangelii Gaudium, radost Evanđelja. Skupu će biti milost nazočnost Svetog Oca Pape Franje i nekoliko Kardinala; zajedno s Ocem Ranierom Cantalamessa, Ocem Kevinom Scallonom i Sestrom Briege McKenna, Ralph Martin, Patti Mansfield i drugi.
PRIJAVE: naknada za prijavu je 40 Eura. Svećenici, redovnici, sjemeništarci i invalidi s kolicima imaju besplatan ulaz. Popust imaju mladi. Osobe i skupine izvan Italije se trebaju prijaviti putem interneta preko stranice ICCRS-a: http://213.203.136.246/_ICCRS/eventi/registration_stl.php?e=43
 

Advertisements

Na obrascima prijave se nalaze i neke ponude za smještaj.
Glavni jezik će biti talijanski, ali će se omogućiti prevodi na engleski, španjolski, francuski, portugalski i moguće na nekom drugom jeziku ovismo o zahtjevima.

 

 

Želite li putovati organizirano te usput obići i neka druga mjesta posjteite stranicu Ichits Travel

poziv za obnovu u Duhu Svetom

 

 

 

VELIKI SKUP OBITELJI KKO-a U AFRICI – od 30. lipnja – 6. srpnja 2014.

 

LOKACIJA: Kampala, Uganda

TEMA: Svi se napuniše Duha Svetoga (Dj 2:4)

Ovo je prvi međunarodni događaj koji ICCRS organizira u Africi. ICCRS, kroz afrički pod-odbor AFSCI, djeluje u suradnji s Biskupskom Konferencijom u Ugandi i ugandskom Katoličkom Karizmatskom Obnovom. Događaj omogućuje jednu priliku za svijet KKO-a da dođu zajedno sa svojom afričkom braćom i sestrama da mole i traže Gospodina zajedno kao jedno putovanje k našem Jubileju 2017. god. U sklopu programa će također biti i 2. Svjetski susret Mladih KKO-a, tako da potičite mlade voditelje da se priključe ovom okupljanju. Potpune detalje programa možete naći na našoj internetskoj stranici. Prijatelji, sigurna sam da ne želite propustiti priliku da sudjelujete u karizmatskom skupu s više od 5000 ljudi u svetištu Mučenika Ugande tijekom 50. obljetnice njihove kanonizacije.

PRIJAVE: prijave su omogućene internetom preko stranice:

 http://www.greatgatheringofccfamily.org/registration/

Budite sigurni da mi molimo za vas svako jutro kada se okupimo zajedno u uredu ICCRS-a. Molim vas da nas slobodno kontaktirate ako vam bilo što treba, mi smo vama na služenju, sa svim našim dobrim željama za svetu sezonu Korizme.

 

 

Michelle Moran                                                                                            Oreste Pesare

Predsjednica ICCRS-a                                                                                 Direktor ICCRSa


Podijelite ovo s prijateljima!
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •