.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Hvaljen Isus i Marija!

Zovem se Marina Perić i želim posvjedočiti o ozdravljenju koje sam dobila na hodočašću u Svetu zemlju u ožujku 2019. godine s dr. fra Ivom Pavićem. Cijeli život imam ravna stopala i jako sam se dugo mučila s tim problemom i bolovima u lumbalnom dijelu kralježnice, pogotovo u djetinjstvu. Sudjelovala sam na mnogim duhovnim obnovama, ali mi nikad nije ni palo na pamet pitati za ozdravljenje.

Na hodočašću u Svetu Zemlju fra Ivo Pavić je držao svaku večer kratke duhovne obnove i molitve ozdravljenja za sudionike. Jednu večer nakon kateheze fra Pavić je rekao da dođe do njega osoba koja ima ravna stopala. Nitko nije došao i fra Ivo je pokazao prstom na mene i pozvao me da dođem. Ustala sam iznenađena, ali i sretna i došla do njega. Položio je svoje ruke na mene i počivala sam u duhu jedno vrijeme. Ne znam je li ozdravljenje bilo trenutno ili je došlo nakon par dana, ali sada imam lukove na stopalima.

Hvala Ti Svemogući Bože! Amen, Aleluja!

Advertisements

DRUGO SVEDOČANSTVO

Zovem se Marjana i dolazim iz Zagreba

Ako budeš uz mene ne trudeći se svojim snagama učiniti nešto i dokazujući svoju sposobnost, bit ćeš svjedok svoje vjere i moje svemoći, a ja ću biti uz tebe kad govoriš, hodaš, radiš, kad moliš ili spavaš jer «miljenicima svojim i u snu dajem» (Ps 126).  

Upravo ovo gore navedeno sam shvatila kad sam prvi put došla u Šurkovac; shvatila sam da je Isus živ, istinski sveprisutan, da je ON uz mene stalno, da me čuje i da me pozna, da me ljubi, da pomaže, ozdravlja, zove nas k sebi i da On zna, zaista zna što je najbolje za mene.

Prije dolaska u Šurkovac bila sam tradicionalni katolik, znala sam ja u koga vjerujem, no povremeno sam se molila i išla na misu, nisam puno znala o vjeri, a nisam imala želju ni znati, sve do Šurkovca kada sam došla sasvim slučajno no ustvari izmoljeno s mamom i šogoricom koja je i ozdravila od raka štitnjače upravo u Šurkovcu! Došla sam skeptično, pomalo znatiželjno i bojažljivo, no Isus me je ozdravio, dao mi je lukove na stopalima, dotaknuo me, osjetila sam vrućinu kroz cijelo tijelo, dao mi je mir, dao mi je puno toga poslije u životu.

Počela sam više čitati o vjeri, tražiti tekstove, toliko toga nisam znala, željela sam naučiti; mogu reći da je s mojim odlaskom u Šurkovac počeo moj novi put te ponovno učenje o vjeri.

Zahvalna sam Isusu na dragome fra Ivi Paviću, Šurkovac je mjesto ozdravljena, mira i velike Božje ljubavi.

Zahvalna sam Isusu za sve što mi je darovao, za moju obitelj i za sva ozdravljena mojih bližnjih.

Dragi fra Ivo bvb.

«O Isuse, predajem se tebi, misli ti»

«Predaj se mom srcu…i vidjet ćeš.»


Podijelite ovo s prijateljima!