.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Hodočasnik sam u vašu župu zadnjih 3 godine. Napunio sam 40 godina. Bio sam pet puta na misama za ozdravljenje i htio bih posvjedočiti milostima koje sam primio. Ne samo ja nego i moja obitelj, kako živa tako i pokojna (u to sam i uvjeren).

Kršten sam i krizman, vjernik od rođenja, no, nažalost bio sam u okultnom.  Horoskop, astrologija, obraćanje ”vidovnjacima”. Dugi niz godina sam kockao, rulet, kladionica i imao puno novčanih dobitaka (znao sam snažno predosjećati brojeve koji će izaći na tim igrama na sreću) i izgovarati dobitne brojeve – netko mi je ”šaptao” brojeve – zao duh. Često sam predosjećao koga ću sresti, što će biti sutra … ma užas.

Dva puta mi se upalio televizor u sobi kad sam pogledao u njega (bolesno…), vjerujte! Istina je što pričam.

U Šurkovcu sam bio kršten u Duhu, Bogu hvala. Dobio sam dar jezika za osobnu izgradnju. Treći put kad sam bio u Šurkovcu prije dvije godine, prilikom vaše molitve oslobađanja od zlih duhova sam lagano klonuo i pri tome se odjednom jako preznojio. Bio sam mokar skoro kao da sam se tuširao.

Advertisements

Nakon oslobođenja, zadnjih godinu i pol, imao sam intenzivne simptome: jake glavobolje, vratobolje, drhtanje ruku, aritmije, visoki tlak, nočne more, strah, napadaje panike, strahovitog umora (obavio sam mnoge medicinske preglede – zdrav sam).

U Zagrebu kod kuće dok sam ležao osjetio sam miris ruža! Najveći dar koji sam dobio je rast u vjeri!!! Trenutno se osjećam puno bolje, no vjerujem da bi trebao doći još koji put u Šurkovac kako bi se ojačao u ovoj duhovnoj bitki – koju zapravo svi mi kršćani vodimo sa Zlom – što i planiram čim nam dozvole okolnosti oko virusa.

BOGU HVALA I SLAVA!


Podijelite ovo s prijateljima!