.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

“Ostanite sjedinjeni u ljubavi i molitvi Duhu Svetom koji to jedinstvo čini mogućim. Crkva očekuje to svjedočanstvo kako nitko ne bi bio lišen svjetla i snage Evanđelja”, istaknuo je papa Franjo u poruci, koju je potpisao državni tajnik kardinal Parolin, javlja Radio Vatikan.

 

Ostanite sjedinjeni u ljubavi i molitvi Duhu Svetomu koji to jedinstvo čini mogućim. Crkva očekuje to svjedočanstvo kako nitko ne bi bio lišen svjetla i snage Evanđelja – istaknuo je papa Franjo u poruci, koju je potpisao državni tajnik kardinal Parolin, upućenoj sudionicima 40. nacionalnog saziva Obnove u Duhu Svetomu, koji je započeo u subotu, 22. travnja, u Riminiju, u prigodi 50. obljetnice toga crkvenog pokreta.

 

Vrlo je bogat program toga velikog četverodnevnog skupa molitve i evangelizacije, s euharistijskim slavljima i klanjanjem. Brojni su i gosti, među kojima kaldejski patrijarh Louis Raphaël I. Sako, kardinal Francesco Coccopalmerio, predsjednik Papinskoga vijeća za tumačenje zakonskih propisa, kardinal Angelo Bagnasco, genovski nadbiskup te predsjednik Talijanske biskupske konferencije i Vijeća europskih biskupskih konferencija, kao i nadbiskup Angelo Becciu, zamjenik za opće poslove u Državnom tajništvu.

 

 

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!