.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Ali ako ja po Duhu Božjem izgonim đavle, zbilja je došlo k vama kraljevstvo Božje.« »Ili kako bi tko mogao ući u kuću jakoga i oplijeniti mu pokućstvo ako prije ne sveže jakoga? Tada će mu kuću oplijeniti.« (Mt 12, 28-29). Nitko, dakako, ne može u kuću jakoga ući i oplijeniti mu pokućstvo ako prije jakoga ne sveže. Tada će mu kuću oplijeniti! (Mk 3, 27). Ali ako ja prstom Božjim izgonim đavle, zbilja je došlo k vama kraljevstvo Božje.« »Dokle god jaki i naoružani čuva svoj stan, u miru je sav njegov posjed. Ali ako dođe jači od njega, svlada ga i otme mu sve njegovo oružje u koje se uzdao, a plijen razdijeli.« (Lk 11, 20-21).

U IME BOGA TROJEDINOG, U IME ISUSA KRISTA, KOJI JE JAČI, VEŽEM JAKOGA I ULAZIM U OVU KUĆU I PLIJENIM SVE POKUĆSTVO I ORUŽJE U KOJE SE JAKI UZDAO, TE SVE SKUPA PODVRGAVAM KRIŽU GOSPODINOVU I STAVLJAM SVE SKUPA POD VLAST I GOSPODSTVO ISUSOVO.

U IME ISUSOVO I PO SNAZI DUHA BOŽJEGA, PRSTOM BOŽJIM IZGONIM ĐAVLE, JER JE ZBILJA DOŠLO K NAMA KRALJEVSTVO BOŽJE. NEKA DAKLE BJEŽI ODAVDE SVAKI ZAO DUH I SVAKI ĐAVOLSKI UTJECAJ ILI BILO KAKVA PROTIVNA VLAST. (s križem u ruci prekriži na sve 4 strane prostora††††)

NEKA OVDJE OD DANAS I ZAUVIJEK VLADA I GOSPODUJE SAMO SVETO IME ISUSOVO, VLAST KRISTA RASPETOGA I USKRSLOGA, KOJI JE JEDINI VLADAR NAD SVIM VLADARIMA, JEDINI KRALJ NAD KRALJEVIMA I JEDINI GOSPODIN I GOSPODAR NAD SVIM STVORENIM.

Advertisements

U IME ISUSA KRISTA RASPETOGA I USKRSLOGA, ZASLUGAMA I SNAGOM NJEGOVIH RANA I NJEGOVE PREDRAGOCJENE KRVI PEČATIM NADVRATNIKE I DOVRATNIKE, UGLOVE, STROP I POD, SVE OTVORE, ULAZE I IZLAZE, POKUĆSTVO, SVAKI PREDMET, STVAR, KROV I TEMELJE OVE KUĆE.

ZAZIVAM SVE ANĐELE I ARKANĐELE MIHAELA, GABRIELA I RAFAELA, SVE SVECE I SVETICE, TE PRESVETU BOGORODICU I SVETOG JOSIPA DA MOLE I ZAUZMU SE ZA NAS.

MOLIM SADA GOSPODINA DA POŠALJE JAKE ANĐELE ZAŠTITNIKE NAD SVE OTVORE OVOG PROSTORA, NAD SVE PRISTUPE OVOM PROSTORU, DA BDIJU NAD NJIM SA SVJETLEĆIM, DVOSJEKLIM MAČEM BOŽJE SVETOSTI!

Ti sve vidiš, o Gospodine! Nemoj šutjeti! Gospode, od mene se ne udaljuj! Preni se, ustani da me obraniš, Bože moj, Gospode, vodi parnicu moju! (Ps 35, 22-23)

Molitva svetom Mihaelu arkanđelu
Sv. Mihaele arkanđele, brani nas u boju, budi obrana protiv zloće i zasjeda đavla. Neka mu Bog zapovjedi, ponizno molimo, a i ti vojvodo Vojske Nebeske, sotonu i druge pakosne duhove, koji svijetom obilaze na propast duša, Božanskom jakošću u pakao protjeraj. Amen. Oče naš…

Pod obranu se Tvoju utječemo, sveta Bogorodice. Ne odbij nam molbe u potrebama našim, nego nas od svih pogibli vazda oslobodi. Djevice slavna i blagoslovljena, Gospođo naša, Posrednice naša, Zagovornice naša! Sa svojim nas Sinom pomiri, svojemu nas Sinu preporuči, svojemu nas Sinu izruči. Amen.

Sveti Mihaele Arkanđele probodi svojim mačem sva okorjela srca da se u njima nastane presveta Srca Isusa i Marije. Amen!

o.Petar Galić


Podijelite ovo s prijateljima!