.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

 

Svake posljednje srijede u mjesecu tijekom cijele godine Pokret krunice za obraćenje i mir u župi Uzvišenje Sv. Križa u Sigetu (Novi Zagreb) organizira molitveni susret. U organizaciji sudjeluju obje zajednice Pokreta (Maranatha i Magnificat), dok pjevanje predvode glazbene skupine Betlehem ili Magnificat (svaki mjesec naizmjence). Na susretu se mole molitve za ozdravljenje i oslobođenje i slavi sv. Misa za pokojne.

Molitveni susret započinje u 18. sati krunicom za Hrvatsku, oko 19.00 počinje slavljenje Gospodina kroz molitve i pjesme, a sv. Misa započinje oko 20.00.

Cijeli susret predvodi fra Smiljan Dragan Kožul. U susretu sudjeluju svećenici, časne sestre, kao i mnoštvo vjernika iz cijele Hrvatske (neke skupine vjernika dolaze i organizirano autobusima). Na susretima sudjeluje prosječno između 1500 i 3500 vjernika.      

 

Informacije o sljedećem susretu istaknute su na početnoj stranici.

Advertisements

 

Pridružite nam se i Vi kako bismo zajedno slavili Gospodina i molili da se Njegovo Sveto Ime proslavi milostima iscjeljenja, ozdravljenja i oslobođenja na svim bolesnima i potrebnima. Dobro došli!    

 

 

 

   

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!

Leave a comment.

Your email address will not be published. Required fields are marked*