.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

‘Europljani, probudite se, posvetite svoju zemlju Isusu Kristu’

Poznati indijski katolički svećenik i karizmatik svjetskoga glasa, fra James Manjackal preko svoje službene stranice pozvao je narode svih europskih zemalja na zajedničku molitvu u obliku molitvenog lanca.

Otac James u svom pozivu želi upozoriti na Sotonin razorni plan pustošenja europskih država te na važnost posvetne molitve kako bi se one očuvale u vjeri.

Krajnje je vrijeme da se probudimo, prije nego li Sotona ostvari svoj plan, ističe otac James koji je prošao cijeli svijet i mnoge narode, radeći duhovne obnove za brojne narode te jednom dok je boravio u Hrvatskoj izjavio kako nikad nigdje nije susreo vjeru kao u Hrvata. Stoga i mi vas pozivamo na molitvu za našu domovinu Hrvatsku koja je prozvana Predziđem kršćanstva i štitom Europe. Pokažimo to i odazovimo se na poziv oca Jamesa.

Advertisements

POZIV OCA JAMESA NA ZAJEDNIČKU MOLITVU!

Posvetite svoju zemlju Gospodinu Isusu Kristu! Došao je trenutak da stanovnici svih europskih zemalja organiziraju zajedničku molitvu u obliku molitvenoga lanca, Jerihonske molitve, organiziranoga moljenja krunice i sl. kako bi njihovi državnici (predsjednici, premijeri ili kancelari) posvetili svoje države na način na koji su to neki narodi već učinili, a prije nego li Sotona uništi europske države!

Vjernici koji pripadaju karizmatskom ili nekom drugom pokretu u Katoličkoj crkvi ili njeguju marijansku pobožnost trebaju se odazvati ovomu pozivu. Molitva i post pomiču i brda! Djeco moja, krajnje je vrijeme da se trgnete iz svojega drijemeža, hladnoće, ravnodušnosti, sebičnosti i lijenosti jer će u suprotnom Sotona zarobiti vaš nadolazeći naraštaj i svih povući u pomračeno stanje duše i svaku vrstu grijeha te će na kraju uništiti i tijelo i dušu, koja će završiti u paklu! Promatrajte znakove vremena. Europljani, probudite se i uziđite na borbu za vjeru u Gospodina Isusa Krista – kamena temeljca Europe!

Zambia, Peru i naši susjedi Poljaci primjeri su koje treba slijediti.
Požurite se i uziđite na molitvu da ne bude prekasno!
Vaš brat o. James, koji vas voli i djeluje među vama
Molitva za posvetu naroda Presvetomu Srcu Isusovu kroz Bezgrješno Srce Marijino

(Posveta se može moliti pojedinačno ili u skupini, pa se navodi u jednini i množini)

Svemogući, vjekovječni Bože, zahvaljujem(o) Ti i slavim(o) Te jer si me/nas stvorio na Svoju sliku i postavio me/nas na ovu prelijepu planetu te si me/nas povjerio Svojemu sinu, Gospodinu Isusu Kristu, Koji mi/nam je Svojom mukom i smrću na Križu donio spašenje. Gospodine Isuse Kriste, Sine živoga Boga, zahvaljujem(o) Ti što si mi/nam dao Svojega Svetoga Duha da nad(a) mnom/nama bdije, vodi nas i usmjerava moj/naše život/živote prema Božjemu naumu. Gospodine Duše Sveti, združujući se sa svim ljudima na Zemlji, ja/mi Te usrdno molim(o), obnovi lice Zemlje prosvjetljujući moje/naša srce/srca Svojom mudrošću da živim(o) u skladu s Božjom voljom, u ljubavi prema Bogu i bližnjima. Gospodine Isuse Kriste, Spasitelju i Otkupitelju moj/naš, sada i ovdje, združujući se sa svim državnicima i državljanima Republike Hrvatske/Bosne i Hercegovine (imenujte Vašu zemlju), prihvaćam(o) Te za Gospodina i Kralja naše zemlje i posvećujem(o) sebe i svoju državu Tvojemu Presvetomu Srcu preko Bezgrješnoga Srca naše nebeske majke Marije. Molim(o) Te da vladaš nad(a) mnom/nama i našom zemljom Svojim Svetim Duhom u pravednosti, skladu i napretku koji se ostvaruju našom poslušnošću Božjim zapovijedima, poštovanjem života i moralnim življenjem prema Božjoj Riječi, Koja je zapisana u Svetomu pismu.

1 Oče naš, 1 Zdravo Marijo, 1 Slava Ocu

Izvor: Medjugorje-info.com


Podijelite ovo s prijateljima!