.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

ne dirsjte djecuSvjetska kampanja „Ne dirajte djecu!“ započela je čitanjem “Judith Reisman Rezolucija 1: Ne dirajte djecu!” u organizaciji Građanske inicijative “Ne dirajte djecu” u utorak, 27. svibnja, u Hrvatskoj za vrijeme molitve na Kamenitim vratima u Zagrebu.

Dana 23. travnja 2014. Ujedinjeni su narodi u svoje članstvo primili Kinseyjev institut za istraživanje spolnosti, roda i reprodukcije, i to bez propitivanja i istrage o njegovim kriminalnim i pedofilskim temeljima. Ujedinjeni su narodi tome institutu, koji se temelji na djelima zločina i na spolnom zlostavljanju dojenčadi i djece, dodijelili poseban savjetodavni položaj pri svome odjelu zvanom ECOSOC (Vijeće za gospodarska i društvena pitanja).

Tim statusom Kinseyjev institut stječe mogućnost golemog utjecaja na globalnu politiku.

Nažalost, UN nije istražio ni znanstvenu utemeljenost ključnih istraživanja Kinseyjeva instituta ni njegovu umiješanost u zločinačko spolno zlostavljanje dojenčadi i djece.

Advertisements

 

Judith Reisman Rezolucija 1: „Ne dirajte djecu!“

Svi mi, građani svijeta, Svi mi, bez obzira na dob, nacionalnost, ideologiju, vjeru, boju kože, političku opciju – bez obzira na sve ostalo, ujedinjeni smo protiv kaznenog djela pedofilije. Obraćamo se vama, predsjednicima svjetskih država članica Ujedinjenih naroda i čelnicima UN-a:

 

Izbacite Kinsey institut iz UN-a.

Kinsey institut i njegov utemeljitelj Alfred Kinsey poticali su i plaćali pedofile da zlostavljaju djecu. Dokazano je, ali ne i procesuirano, nikada nije nitko kažnjen. Institut koji je u sklopu svog djelovanja zlostavljao djecu i dojenčad mora biti istražen, procesuiran, te osuđen; ne smije biti članicom nijedne humane organizacije kojoj je imperativ dobrobit čovjeka. Tražimo od Ujedinjenih Naroda da sukladno svojoj povelji, te u skladu s ljudskom potrebom zaštite djece i osude kaznenih djelâ, izbaci Kinsey institut iz svog članstva.

Dokaze o monstruoznim radnjama Alfreda Kinseya i Kinsey instituta prilažemo ovoj rezoluciji, te potičemo UN da sukladno svom autoritetu pokrene i procesuiranje Kinsey instituta.

Nekoliko stotina mladih molilo je na Kamenitim vratima na ove nakane:

  • Molimo se za svu djecu i dojenčad – žrtve zlostavljanja Kinseya i njegovih suradnika, a u svrhu njegove takozvane znanosti.
  • Molimo se na nakanu da se pokrene i provede pravedno procesuiranje zločina Kinseya i njegova instituta.
  • Molimo se da sve informacije i činjenice o Kinsey institutu i takozvanom spolnom odgoju dopru do svakog čovjeka.
  • Molimo se za mudrost i odvažnost predsjednika 192-iju država članica Ujedinjenih naroda, koji će primiti na ruke ovu Rezoluciju koju ćemo im sada, s ovoga mjesta poslati.
  • Molimo se da Kinsey institut bude izbačen iz članstva UN-a, da bude zatvoren, te da njegova cjelokupna takozvana znanost bude proglašena ništavnom, da se takozvani spolni odgoj ukine u Hrvatskoj i u cijelome svijetu.

Govor dr. Judith Reisman

Molimo se za sve žrtve, za svu djecu i dojenčad, koja su bila žrtvama zlostavljanja Kinseya i njegovih suradnika, a u svrhu njegove takozvane znanosti; da se pokrene i provede pravedno procesuiranje zločina Kinsey instituta i da sve istinite činjenice o Kinsey institutu i takozvanom spolnom odgoju dopru do svakog čovjeka; za mudrost i odvažnost predsjednika 192-iju država članica Ujedinjenih naroda, koji će primiti na ruke ovu Rezoluciju koju ćemo im sada, s ovoga mjesta poslati; da Kinsey institut bude izbačen iz članstva UN-a, da bude zatvoren, da njegova cjelokupna takozvana znanost bude proglašena ništavnom, da se takozvani spolni odgoj ukine u Hrvatskoj i globalno!

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!