.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

U sklopu misije „Mladi za mir“ koju zajednica „Nanovo rođeni“ iz Botinca kraj Zagreba već drugu godinu provodi u BiH, održana je duhovna obnova za mlade KKODS BiH u Mostaru, Međugorju i Livnu.

Zajednica Rastimo u Gospodinu iz Livna, pozvala je zajednicu Nanovo Rođene iz Botinca da oni svojim iskustvom i svjedočanstvom ohrabriti Livnjake da ustraju na u duhovnom rastu i evangelizaciji. Najveći zapreka današnjih katolika u evangelizaciji je mlakost istako je u svom predavanju Matija Ricov koji je ohrabrio članove zajednice Rastimo u Gospodinu iz Livna na budnost, molitvu, zajedništvo. Posebno se obratio mladima u zajednici ohrabrivši ih da ustranu u zajedništvu jer su i oni pozvani u službu nove evangelizacije posebno za mlade.

Nakon predavanja, uslijedila je molitva i završni blagoslov svećenika don Davora Klečine duhovnog asistenta zajednice Nanovo Rođeni u BiH.


Podijelite ovo s prijateljima!