.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

Nebeski Oče, zahvaljujem Ti što me voliš. Zahvaljujem Ti što si poslao svoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, na svijet da me spasi i oslobodi. Uzdam se u Tvoju moć i milost koja me podržava i obnavlja.

Oče dragi, dotakni me sada svojim iscjeljujućim rukama, jer vjerujem da je tvoja volja da budem zdrav umom, tijelom, dušom i duhom. Pokrij me Predragocjenom Krvlju svoga Sina, Gospodina našega Isusa Krista, od tjemena moje glave do stopala.

Baci sve što ne bi trebalo biti u meni. Iskorijenite sve nezdrave i abnormalne stanice. Otvorite sve začepljene arterije ili vene i obnovite i napunite sva oštećena područja. Ukloni sve upale i očisti sve infekcije snagom Isusove Predragocjene Krvi.

Neka vatra Tvoje iscjeljujuće ljubavi prođe kroz cijelo moje tijelo da izliječi i stvori nova sva bolesna područja tako da moje tijelo funkcionira onako kako si ga Ti stvorio da funkcionira.

Advertisements

Dodirni i moj um i moje emocije, čak i najdublje zakutke mog srca. Prožmi cijelo moje biće svojom prisutnošću, ljubavlju, radošću i mirom i privuci me sve bliže sebi svakim trenutkom mog života.

I Oče, ispuni me svojim Svetim Duhom i osnaži me da činim tvoja djela tako da moj život donese slavu i čast tvome svetom imenu. Ovo te molim u ime Gospodina Isusa Krista. Amen.


Podijelite ovo s prijateljima!