.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

U dogovoru s mjesnim biskupom mons. Franjom Komaricom, zajednica Rastimo u Gospodinu koja djeluje u nekoliko župa u Banjolučkoj biskupiji i Vrhbosanskoj nadbiskupiji, pokrenula je Otvorene mjesečne susrete u Livnu.

Susreti su molitveno duhovnog karaktera i sastoje od slavljenja, svete Mise, kateheze, svjedočanstva i euharistijskog klanjanja.

Potruditi ćemo se da na otvorene molitvene susrete dovodimo razne svećenike i laike koje ne čujemo i ne susrećemo često, a koji će govoriti o vjerskim, moralnim, odgojnim, socijalno-etičkim, pitanjima u skladu s Crkvenim  propisima.

 

DOĐI I VIDI – OTVORENI MOLITVENI SUSRET U LIVNU 15.11.2018.

Nancy Latta: Bili smo jako bogata obitelj u Kanadi, imalo smo sve što smo poželjeli, jedini Bog koji je moj suprug častio je novac. Naš život je narušilo naših četvero djece, od kojih je jedan postao alkoholičar, drugi narkoman, kćerka mijenjala brakove kao haljine, a najmlađi sin je živio nemoralnim načinom života kakvog si ne možete ni zamisliti, priča Nancy Latta.

Advertisements

Molimo sve, a posebno mlade i mlade bračne parove da dođu poslušati ovo iskreno i poučno svjedočanstvo ovog bračnog para koji će vam otkriti tajnu, kako i na koji način iščupati djecu iz takvih poroka govoreći smjernice koje su oni primjenjivali u svom životu. 

 

GOSTI OVOG SUSRETA SU: Bračni par Latta i fra Petar

TEMA: Zašto neke obitelji nemaju blagoslova i sreće?

POČETAK SUSRETA U 17 SATI U KUĆI DJETETA ISUSA U ŽABLJAKU

Slavljenje i sviranje: Marko Omazić i zajednica Rastimo u Gospodinu

 

 

 

 

 


Podijelite ovo s prijateljima!