.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

U dogovoru s mjesnim biskupom mons. Franjom Komaricom, zajednica Rastimo u Gospodinu koja djeluje u nekoliko župa u Banjolučkoj biskupiji i Vrhbosanskoj nadbiskupiji, pokrenula je otvorene mjesečne susrete u Livnu. Susreti su molitveno duhovnog karaktera i sastoje od slavljenja, svete Mise, kateheze, svjedočenja i euharistijskog klanjanja.

Potruditi ćemo se da na otvorene molitvene susrete dovodimo razne svećenike i laike koje ne čujemo i ne susrećemo često, a koji će govoriti o vjerskim, moralnim, odgojnim, socijalno-etičkim, pitanjima u skladu s Crkvenim propisima.

NAJAVLJUJEMO, OTOVRENI SUSRET U NEDJELJU 10.ožujka 2019. u 16 sati

U nedjelju 10. ožujka s početkom u 16 sati u kući Djeteta Isusa u Žabljaku, gostovat će svećenik fra Danijel Rajić samostanski vikar u franjevačkom samostanu sv. Ante na Bistriku , ekonom, duhovnik, promotor zvanja, voditelj studentskih tribina,…

Za radosno pjevanje i slavljenje pobrinuti će se glazbeni sastav „El Shaddai“, koji djeluje u Sarajevu u crkvi Sv. Ante na Bistriku a čiji je voditelj i osnivač fra Danijel Rajić.

Advertisements

Na ovom suretu imat ćete priliku čuti svedočanstvo duhovnog poziva

Fra Danijel će imati katehezu na temu: “Uvijek se radujte! Bez prestanka se molite!
U svemu zahvaljujte! Jer to je za vas volja Božja u Kristu Isusu.
Duha ne trnite, proroštava ne prezirite! Sve provjeravajte: dobro zadržite, svake se sjene zla klonite!”
(1. Solunjanima 5,15-22)

Poslije kateheze bit će molitva i klanjanje Isusu u Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Dobro došli!


Podijelite ovo s prijateljima!