.

Rastite u milosti i spoznanju Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista! Njemu slava i sada i do u dan vječnosti! Amen! (2. Petrova 3,18)

Podijelite ovo s prijateljima!

 

S početkom jeseni počeli smo s novim krugom otvorenih mjesečnih, molitveno katehetskih susreta u Livnu. Najavljujemo sljedeći molitveni katehetski susret, u srijedu 20. studenog 2019.  s početkom u 17,00 sati u Kući Djeteta Isusa u Žabljaku, naš gost bit će svećenik fra Petar Ljubičić.

Fra Petar će predslaviti sv. Misu, zatim će imati katehezu i molitvu pred Presvetim.

 

Rezultat slika za fra petar ljubičićFra Petar je rođen 1946. godine u Prisoju, kao prvo dijete od desetero braće i sestara. Više od deset godina bio kapelan u župi Međugorje, a još 1982. saznao je kako ga je vidjelica Mirjana izabrala za osobu koja će svijetu otkriti Gospine tajne. “Deset dana prije nego što počne događanje prve tajne, Mirjana će me obavijestiti, gdje god se u tom trenutku nalazio. Odmah ću se uputiti u Međugorje, a možda će i Božja providnost htjeti da tamo već budem. Nakon toga provest ću punih sedam dana u molitvi i postu. Tri dana prije početka najavljenih zbivanja objavit ću tajnu svijetu. O tome sam jednom zgodom razgovarao s Mirjanom i ona mi je rekla kako je Gospina želja da što više ljudi sazna što će se dogoditi jer je objava tajne važna za cijeli svijet” kaže fra Petar.

 


Podijelite ovo s prijateljima!